Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Κυκλοφόρησαν τα DVD”

“Κυκλοφόρησαν τα DVD”

basketa1

Κυκλοφόρησαν σήμερα τα DVD του Διεθνούς Σεμιναρίου “Θεσσαλονίκη 2014″ που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, το τριήμερο 20-22 Ιουνίου, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Οι εξαιρετικές ομιλίες των Κατσικάρη, Γκόντιο, Λάουερι και Γκατζούλη είναι πλέον στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων.

Στα τρία DVD μπορείτε να παρακολουθήσετε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φώτη Κατσικάρη να αναλύει την “προπονητική φιλοσοφία” και το “low post offenses”. Ο Αμερικανός Ντίνο Γκόντιο ανέπτυξε τα θέματα των “ball screen offense”, “building the fastbreak” και “time and score – special situations”, ενώ ο έτερος Αμερικανός κολεγιακός προπονητής, Κρις Λάουερι, αναλύει “half court defense”, “transition defense” και “rebounding”.

Εκτός των τριών προπονητών μίλησε επίσης και ο υπεύθυνος φυσικής αγωγής του Ολυμπιακού, Αντρέας Γκατζούλης, ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή σε Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις αναλύοντας την “ανάπτυξη ταχύτητας στο μπάσκετ” και “προπόνηση δύναμης στον αγωνιστικό χώρο”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα DVD από τα γραφεία του ΣΕΠΚ (Λεωφόρος Συγγρού 230). Η τιμή τους είναι 20 ευρώ για τα μέλη και 30 για τα μη μέλη. Όσα μέλη το παρακολούθησαν από κοντά και θέλουν να αποκτήσουν και το DVD η τιμή είναι 15 ευρώ, ενώ όσοι δήλωσαν έγκαιρα συμμετοχή στο Σεμινάριο (πριν τις 10 Ιουνίου) θα ισχύσει ότι είχε ανακοινωθεί και έχουν την δυνατότητα να το παραλάβουν δωρεάν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Ο Γιώργος Βόβορας στο επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΠΚ

Τα διαδικτυακά σεμινάρια του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεχίζονται με …