Κεντρική Α1 Άρης Κρίσιμο 48ωρο

Κρίσιμο 48ωρο

ARIS

Κρίσιμες είναι οι επόμενες 48 ώρες για τον Άρη όσον αφορά την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA. Μέσα στις επόμενες 2 μέρες η ΚΑΕ θα έχει αποστείλει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία όλην την αλληλογραφία που αφορά τις συμφωνίες για τους διακανονισμούς με τους παίκτες που έχουν κάνει προσφυγή.

Το τελευταίο ανοικτό “μέτωπο” είναι αυτό του Άαρον Μάιλς και οι άνθρωποι του Άρη ευελπιστούν πως το όνομα του θα συμπεριληφθεί στο φάκελο που θα αποσταλεί, διαφορετικά την κατάσταση θα πάρει στα χέρια της η FIBA.

Αν ο Μάιλς δεν συμφωνήσει στους διακανονισμούς τότε όλα θα εξαρτηθούν από τις “ορέξεις” της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και το αν εμπιστεύεται ή όχι το πλάνο βιωσιμότητας που έχει καταρτίσει η ΚΑΕ και μέσω αυτού θα καταφέρει να αποπληρώσει όλες τις οφειλές προς τους παίκτες.

Αν η υπόθεση έχει αίσιο τέλος τότε ενδέχεται ακόμα και μέσα στη βδομάδα να τεθεί σε εφαρμογή η άρση του απαγορευτικού και οι “κιτρινόμαυροι” να είναι σε θέση να υπογράψουν όποιον παίκτη θέλουν χωρίς περιορισμούς μετά από δυόμιση χρόνια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ευχήθηκε στον Φλιώνη ο Άρης (pic)

Ο Δημήτρης Φλιώνης έχει τα γενέθλια του σήμερα και ο Άρης δεν τον ξέχασε. Η ομάδα της Θεσσ…