Κεντρική Απόλλων Π. Και Ρουμελιώτης και Βελλής

Και Ρουμελιώτης και Βελλής

apollon-team

Την πρόσληψη δύο προπονητών που θα αναλάβουν διαφορετικά πόστα, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Πάτρας.

Πρώτη προσθήκη είναι αυτή του Κώστα Ρουμελιώτη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου.

Δεύτερη απόκτηση, ήταν αυτή του Σάκη Βελλή που αναλαμβάνει καίριας σημασίας θέση στις υποδομές του Συλλόγου, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Μπαζίνα, τον οποίο η ΚΑΕ ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Απόλλωνας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή Κώστα Ρουμελιώτη, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή στο Αναπτυξιακό Μπάσκετ του Συλλόγου. Ο Κ. Ρουμελιώτης έχει διατελέσει προπονητής σε αντίστοιχες θέσεις στο Αιγάλεω και την Ηλιούπολη. Επίσης, ήταν προπονητής σε ομάδες της Α1 γυναικών και βοηθός προπονητή στον Πανελλήνιο και στο Περιστέρι (σε Α1 και Α2 αντίστοιχα). Με τον Τάκη Πετρόπουλο, τεχνικό διευθυντή μέχρι σήμερα, έχει επέλθει καταρχήν συμφωνία για το πλαίσιο συνεργασίας με τον οργανισμό του Απόλλωνα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και με την ολοκλήρωσή του θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Παράλληλα, ο Απόλλωνας καλωσορίζει τον προπονητή Σάκη Βελλή ο οποίος θα αναλάβει νευραλγικό πόστο στις υποδομές του Συλλόγου. Ο Απόλλωνας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον προπονητή Γιάννη Μπαζίνα για την συνεργασία που είχε ο Σύλλογος μαζί του μέχρι σήμερα. Από τις μεταξύ μας συζητήσεις προέκυψε διάσταση απόψεων στο σκέλος που αφορούσε τα νέα του καθήκοντα.

Πιστεύουμε ότι η συνεργασία που είχαμε με τον Γιάννη Μπαζίνα ήταν ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην μετέπειτα προπονητική του σταδιοδρομία και τον διαβεβαιώνουμε ότι η πόρτα του Απόλλωνα θα είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…