Κεντρική Α1 ΑΕΚ Και ο Τσίρος κατά TΑΙΠΕΔ!

Και ο Τσίρος κατά TΑΙΠΕΔ!

galatsi1

Περίπτωση που προσομοιάζει με την… Αγιά Σοφιά και τη Νέα Φιλαδέλφεια είναι αυτή στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στην ιστοσελίδα “galatsisports.gr”, οι πολίτες (μαζί με τον δήμο και φορείς) του Γαλατσίου διοργανώνουν συναυλία ενάντια στο ξεπούλημα του “Παλαί”, όπως χαρακτηρίζουν το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο, που ήθελε (θέλει) και η ΑΕΚ και πάντως μαραζώνει!

Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 7 Ιουλίου, στις 20:30, στο Παλαιό Τέρμα. Δεν ξέρουμε αν οι πολίτες γνωρίζουν κάτι παραπάνω, αλλά προφανώς θα γνωρίζουν. Το ΤΑΙΠΕΔ κάπου ετοιμάζεται να… παραχωρήσει τον χώρο, και πάντως όχι στην ΑΕΚ, διότι λογικά θα το ξέραμε. Οι ίδιοι φορείς, πάντως, αντιδρούσαν και στην περίπτωση παραχώρησης του Κέντρου στην ΑΕΚ, κάτι που ενδεχομένως μεταξύ άλλων “κόστισε” στον δήμαρχο Κυριάκο Τσίρο, ο οποίος έχασε τις πρόσφατες εκλογές.

Ποια είναι η είδηση; Μεταξύ εκείνων, που στηρίζουν τη συναυλία διαμαρτυρίας είναι και ο… Τσίρος. Ο απερχόμενος δήμαρχος συντάσσεται μάλιστα με τους πολιτικούς του αντιπάλους, που στην περίπτωση της ΑΕΚ ήταν απέναντί του!

Το δημοσίευμα αναφέρει: “Η επιτροπή  φορέων και κατοίκων για την υπεράσπιση του Παλαί, οργανώνει τη συναυλία  στο Παλιό Τέρμα Γαλατσίου και καλεί όλους τους πολίτες της πόλης σε μια  μουσική-διαμαρτυρία ενάντια στο ξεπούλημα του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου, γνωστού ως ΠΑΛΑΙ. Παρακάτω το Ψήφισμα πόλης που επιδόθηκε ήδη στη Διοίκηση του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ., ενώ θα επιδοθεί και στα κόμματα στη βουλή , στους αρμόδιους Υπουργούς και στα ΜΜΕ. Μήπως ακούσατε κάτι στα ΜΜΕ; Εμείς όχι!
Ψήφισμα πόλης

Στο Γαλάτσι σήμερα, Δευτέρα , 23.6.2014 ,όλες οι δυνάμεις της πόλης μας, Δημοτική αρχή, Δημοτικές κινήσεις, κίνημα φορέων, Αθλητικοί, πολιτιστικοί, εθνικοτοπικοί Σύλλογοι και απλοί πολίτες, σε κοινή σύσκεψή μας στο Δημαρχείο Γαλατσίου:

1. Επιβεβαιώνουμε τη πάγια θέση μας ότι η ολυμπιακή εγκατάσταση Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ) κατασκευάστηκε και θα παραμείνει Δημόσιος χώρος αθλητισμού και πολιτισμού με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση των πολιτών του Γαλατσίου και της περιοχής, σύμφωνα με τις κατηγορηματικές, πλην υποκριτικές, διαβεβαιώσεις Πρωθυπουργών, Υπουργών και δημόσιων παραγόντων.

2. Δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να υπερασπίσουμε τη θέση μας αυτή, αντιδρώντας με κάθε τρόπο στη μεθόδευση μετατροπής της εγκατάστασης σε εμπορικό κέντρο. Οι όποιες αποφάσεις ληφθούν θα είναι νομικά και ηθικά μετέωρες κι ανάλογα θα αντιμετωπιστούν.

3. Εκφράζουμε την οργή μας γιατί, ερήμην μας, χωρίς στοιχειώδη διάλογο και ενημέρωση, δρομολογείται λύση που τραυματίζει περαιτέρω την αξιοπιστία στο δημόσιο βίο, δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, περιφρονεί τις ανάγκες της νεολαίας και υποβαθμίζει παραπάνω τις οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές συνθήκες της ζωής των κατοίκων.

Γαλάτσι 23 Ιουνίου 2014

Το παραπάνω ‘ψήφισμα πόλης ‘’ υπογράφεται  από :
Α.  Δημοτική αρχή
Κ.Τσίρο , Δήμαρχο Γαλατσίου
Γ.Μαρκόπουλο, Δήμαρχο Γαλατσίου από 1.9.2014
Μ.Πρωτονοτάριο, επικεφαλής Δημ.κίνησης “Μαζί μπορούμε για το Γαλάτσι”
Ν.Μαγκανάρη,    επικεφαλής Δημ.κίνησης  “Γαλάτσι – Νέα αρχή”
Σπύρο Παναγιώτου, επικεφαλής Δημ. κίνησης  “Ενότητα για την Ανατροπή”
Δημοτικούς  συμβούλους

Β.   Φορείς:
-Δράση για την κοινωνία τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής
– “Αμπάριζα” κοινωνικός και πολιτιστικός χώρος
-Αθλητικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος “Ενωση” Γαλατσίου
-Αθλητικός Ομιλος Γαλατσίου
-Πολιτιστικό  σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου
-Δημοτική παρ. Ενότητα Ν.Ιωνίας
-Παρέμβαση για την Αττική
-Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος ( Π.Α.Σ. )Γαλατσίου
-Κίνηση πλατείας Ηνιόχου
-Σύλλογος Πελοποννησίων Γαλατσίου
-Σύλλογος Κρητών Γαλατσίου
-Εμπορικός Σύλλογος Γαλατσίου – Λαμπρινής
-Σύλλογος Ρουμελιωτών Γαλατσίου
-Αθλητική ΄Ενωση Γκράβας
-΄Ενωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Ε Δημ. κοινότητας Δ. Αθηναίων
-Κοινωνικό Φαρμακείο Πατησίων

Γ.   Πολίτες
Το “ψήφισμα πόλης” στηρίζουν με την υπογραφή τους ενεργοί πολίτες που δραστηριοποιούνται στη περιοχή, είτε  ως ανεξάρτητες προσωπικότητες, είτε στο πλαίσιο Δημοτικών παρατάξεων ( εργατική ανατροπή )   ή και κομμάτων,  όπως ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΜΑΡ, ΕΠΑΜ, ΚΑΠ–Σπίθα Γαλατσίου
Να είμαστε όλοι εκεί!”

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Στους πιο clutch παίκτες του BCL o Λάνγκφορντ! (vids)

Αφιέρωμα στους παίκτες που παίρνουν την ευθύνη όταν η μπάλα καίει έκανε το basketball cham…