Κεντρική Α1 Άρης “Θα κάνω ό,τι μπορώ” (pics)

“Θα κάνω ό,τι μπορώ” (pics)

galis-diarkeias

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης το μεσημέρι της Πέμπτης (03/07) για να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας του ενώ συνομίλησε και με τα μέλη της διοίκησης.

Εν συνεχεία μίλησε στους αντιπροσώπους του Τύπου και κάλεσε τον κόσμο του Άρη να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνεται για την εξυγίανση της ΚΑΕ, μια διαδικασία που συνιστά υπομονή καθώς χρειάζεται χρόνο:

“Θέλω να βοηθήσω κι εγώ, όπως πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι Αρειανοί την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Να ξέρετε ότι μια μεγάλη ομάδα δεν φτιάχνεται σε μία ημέρα και μια μεγάλη ομάδα δε φτιάχνεται χωρίς τον κόσμο. Άρα, είναι παράκληση προς όλους να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά η ομάδα θα βρει το δρόμο της και χωρίς τον κόσμο της, δεν μπορεί να γίνει μεγάλη ξανά.

Θα είμαι κι εγώ κοντά, όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Βλέπω ότι και ο Πρόεδρος και όλα τα παιδιά, προσπαθούν να κάνουν την ομάδα να τη σέβεται πρώτα ο φίλαθλος κόσμος και από εκεί και μετά να βάλουμε τις βάσεις αν μπορούμε, ώστε αργότερα να γίνει ο Άρης και πάλι μεγάλος”.

Eνώ όταν ρωτήθηκε αν αποτελεί “στρατιώτη” του Άρη απάντησε καταφατικά και υπογράμμισε πως θα κάνει τα πάντα για την ομάδα:

“Ήμουν στρατιώτης μια ζωή στον Άρη, έτσι ένιωθα και όταν έπαιζα. Τώρα μου ζήτησαν από τη Διοίκηση αν μπορώ να βοηθήσω. Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ, για να ξαναβρεί ο Άρης το δρόμο του”.

arvanitis-galis-diarkeias

galis-diarkeias-aris

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Το μήνυμα του ΑΣ Άρης για τον τίτλο στην Τουρκία! (pic)

23 χρόνια από τον θρίαμβο του Άρη μέσα στην Προύσα όπου κέρδισε με 88-70 επί της Τόφας φτά…