Κεντρική Διεθνή Η τιμωρία φέρνει αποχώρηση

Η τιμωρία φέρνει αποχώρηση

hackett maccabi armani

hackett-maccabi-armani

Η απόφαση του Ντάνιελ Χάκετ να εγκαταλείψει την προετοιμασία της Εθνικής Ιταλίας ενόψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2015 χωρίς να ενημερώσει κανέναν αναμένεται να προκαλέσει “αλυσιδωτές” εξελίξεις οι οποίες δεν αποκλείεται να επηρεάσουν το μέλλον του στην Αρμάνι Μιλάνο. Και εξηγούμαστε.

Στο κείμενο με τίτλο (“Διπλό” πρόβλημα στην Ιταλία“) γράψαμε για την αποχώρηση του Χάκετ από τις προπονήσεις της “σκουάντρα ατζούρα” και για την πιθανότητα τιμωρίας του από την ιταλική Ομοσπονδία. Μάλιστα, έρχεται βαριά “καμπάνα” για τον 27χρονο γκαρντ η οποία μπορεί να φτάνει από πέντε έως δώδεκα μήνες αποκλεισμό από τις εγχώριες διοργανώσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportando.net, αν η ποινή αυτή αποκτήσει “σάρκα και οστά” τότε το ενδεχόμενο “διαζυγίου” της Αρμάνι Μιλάνο με τον Χάκετ είναι υπαρκτό. Οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν θα έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον παίκτη στη Serie A, οπότε θα τον αποχαιρετήσουν και ας δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Ο πρόεδρος της Αρμάνι, Λίβιο Πρόλι, κάλεσε τον Χάκετ να επισπεύσει την επιστροφή του στις προπονήσεις της Ιταλίας, να εξηγήσει τους λόγους της φυγής του και από εκεί και πέρα όλα να πάρουν τον δρόμο τους.

Βέβαια, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι δεδομένο ότι ο παίκτης θα γλιτώσει την τιμωρία ή ότι θα γίνει δεκτός από τον Σιμόνε Πιανιτζάνι. Αλλά, όπως και να έχει η Αρμάνι ξεκαθάρισε τη θέση της και μένει να διαπιστωθεί τι θα πράξει ο Αμερικανός, πολιτογραφημένος Ιταλός, άσος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…