Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εκτός Εθνικής ο Κουφός

Εκτός Εθνικής ο Κουφός

koufos-grizzlies-suns

Την πλάτη του στην Εθνική Ανδρών γύρισε για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Κώστας Κουφός, ο οποίος την τελευταία στιγμή αποφάσισε πως είναι προτιμότερο γι’αυτόν να προετοιμαστεί ατομικά τους επόμενες μήνες, ώστε να είναι έτοιμος για τις υποχρεώσεις του τη νέα χρονιά με τους Μέμφις Γκρίζλις.

Ο Έλληνας σέντερ έβαλε και πάλι τον εαυτό του πάνω από το κοινό καλό της Εθνική ομάδας και δύσκολα πλέον θα κληθεί ξανά από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η απόφαση του, τέσσερις μόλις μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, εξόργισε (όπως ήταν φυσικό) τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: “αυτός ο παίκτης δεν αξίζει να είναι στην Εθνική“.

“Εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα, ο μάνατζερ του Κουφού, αφού ο ίδιος ο παίκτης δεν είχε τη στοιχειώδη ευθιξία να με ενημερώσει άμεσα, μου τηλεφώνησε και μου ανακοίνωσε ότι ο Κουφός δε θέλει να έρθει στην Εθνική. Προτιμά να προετοιμαστεί με την ομάδα του για το μέλλον, δηλαδή θέτει ως προτεραιότητα τις ατομικές προπονήσεις από το να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά.

Ο ίδιος μάνατζερ, ο κ. Μπουντογιάννης, είναι αυτός που προ ημερών μου ανακοίνωνε κομπάζοντας ότι, με δικές του προσπάθειες, ξεπεράστηκαν κάποια προβλήματα και θα γινόταν πραγματικότητα η σφοδρή επιθυμία του ίδιου και του Κουφού, να δώσει το παρών ο παίκτης στην Εθνική ομάδα.

Εγώ έχω μάθει να μιλάω ειλικρινά με τους παίκτες μου και περιμένω το ίδιο και από αυτούς, όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις που υπήρξαν φέτος σχετικά με την Εθνική ομάδα. Ο Κουφός και ο Μπουντογιάννης δεν ανήκουν στην κατηγορία των ειλικρινών ανθρώπων και ο παίκτης αυτός δεν αξίζει να είναι στην Εθνική ομάδα”, ήταν τα λόγια του δικαιολογημένα έξαλλου ομοσπονδιακού τεχνικού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Live στο κανάλι της FIBA: Ελλάδα – ΗΠΑ (vid)

Η FIBA λόγω της διακοπής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων και της καραντίνα φροντίζει να …