Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εισιτήρια για όλους

Εισιτήρια για όλους

missas-neon-pagkos

Κάθε δυνατή προσπάθεια για να γεμίσουν τα γήπεδα του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου καταβάλλει η ελληνική πλευρά. Είναι άλλωστε σημαντικό η τοπική κοινωνία να στηρίξει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Νέων Ανδρών αφού η ΕΟΚ έκανε μεγάλο αγώνα να εξασφαλίσει τη διοργάνωση.

Γι αυτό το λόγο, οι τιμές των εισιτηρίων είναι αρκετά χαμηλές δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί να δει από κοντά τους αγώνες όλων των Εθνικών ομάδων.

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, στα παιχνίδια της πρώτης φάσης το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5€ έκαστο και περιλαμβάνει όλους τους αγώνες που θα γίνονται στο ίδιο γήπεδο ανά ημέρα.

Ενώ, στην τελική φάση (ημιτελικοί, τελικός) η τιμή θα είναι 10€/εισιτήριο, με τα παιδιά έως 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους να έχουν ελεύθερη είσοδο.

Τα εκδοτήρια θα ανοίγουν πάντοτε μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια που θα υπάρχουν έξω από τα γήπεδα που θα διεξάγονται οι αγώνες “Δύο Αοράκια“, Πανεπιστήμιο και “Μελίνα Μερκούρη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Live στο κανάλι της FIBA: Ελλάδα – ΗΠΑ (vid)

Η FIBA λόγω της διακοπής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων και της καραντίνα φροντίζει να …