Κεντρική Ασίστ Shadow Είναι (μόνιμο) θέμα

Είναι (μόνιμο) θέμα

hardalias-danoi

Ό,τι κι αν κάνουν ο Γιάννης κι ο Σωτήρης Ντάνος γίνονται θέμα! Ακόμα κι εμείς, που τους… ανακαλύψαμε, δεν περιμέναμε -όταν γράφαμε γι’ αυτούς- ότι ήταν τόσο σημαντικά πρόσωπα στη Σουηδία. Η εφημερίδα που δημοσίευσε τη φωτογραφία τους είναι η Expressen, μια εκ των μεγαλυτέρων της χώρας, η οποία φιλοξενεί στην ίδια σελίδα (επάνω δεξιά) φωτογραφία της πριγκίπισσας της Σουηδίας.

Το δημοσίευμα αφορά στις… ζώνες που φορούν οι αδερφοί Ντάνοι, που πλέον δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι για να γίνουν θέμα. Είναι (μόνιμο) θέμα στα ΜΜΕ, ακόμα και για το ντύσιμό τους. Εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα, γιατί γνωρίζουμε όσο λίγοι πόσο σεμνά παιδιά είναι και πως όλη αυτή η δημοσιότητα δεν τους έχει αλλάξει κατ’ ελάχιστο τον χαρακτήρα.

Επίσης χαιρόμαστε γιατί, πού θα πάει, κάποια στιγμή θα ανακαλύψουν και στην Ελλάδα την αξία τους και θα υπάρξει (ελπίζουμε) ενδιαφέρον από τον κεντρικό φορέα του μπάσκετ (ΕΟΚ), ώστε να γίνει σοβαρή προσέγγιση, στους ανθρώπους που έχουν συμβάλλει σημαντικά για να υπάρξει ένα φως στο σκοτάδι του τούνελ του γυναικείου μπάσκετ στη χώρα μας.

danoi-zones-efimerida

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Πόσο άσχετος είναι ο βλάκας

Όταν είσαι άσχετος με ένα αντικείμενο (και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ασχο…