Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Δύο νέες προσθήκες

Δύο νέες προσθήκες

chaisson allen

chaisson allen

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ρεθύμνου συνεχίστηκε με τις ανακοινώσεις ακόμα δύο παικτών ισχυροποιώντας την περιφέρεια του. Ο πρώτος είναι ο Βίνσεντ Κάουνσιλ ο οποίος είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες πως τα έχει βρει με τον κρητικό σύλλογο (“Κοντά στον Κάουνσιλ“). Ο 25χρονος γκαρντ αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα της Χαποέλ Τελ Αβίβ, μετρώντας 6.2 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ.

Η δεύτερη κίνηση των Κρητικών ήταν ακόμα ένας Αμερικανός γκανρτ, ο Τσέισον Άλεν. Απόφοιτος του Northeastern, o 25χρονος έχει ευρωπαϊκή εμπειρία έχοντας περάσει από Ζαντάρ, Καρσίγιακα και Γκαλίλ Γκιλμπόα ενώ φέτος φορούσε τα χρώματα της πολωνικής, Σταμπίλ Ταρνομπρέγκ, έχοντας 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Αμφότεροι ανακοινώθηκαν στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε το νέο Δ.Σ. της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Δύο νέοι παίκτες προστέθηκαν στο ρόστερ του Ρέθυμνο Aegean, οι οποίοι ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο της ομάδας, Ηρακλή Μανουκαράκη, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε πριν από λίγο από το νέο Δ.Σ.

Πρόκειται για τον αθλητή Βίνσεντ Κάουνσιλ ο οποίος γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1989 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ και έχει ύψος 1.88μ. Αποφοίτησε και αγωνίστηκε στο κολέγιο του Providence με 15.9 πόντους, 7.5 ασσίστ και 4.1 ριμπάουντ μ.ό., ενώ κατέχει το ρεκόρ όλων των εποχών στις ασίστ, στο κολέγιο του, με 725. Πέρυσι, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Χάποελ Τελ Αβίβ με 6.2 πόντους, 3.1 ασσίστ, 1.7 ριμπάουντ, 42% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα, και 77% στις βολές.

Ο δεύτερος παίκτης που αποκτήθηκε, σήμερα, είναι ο Chaisson Allen ο οποίος γεννήθηκε στις 1 Ιουνίου 1989 στο Μαρφασίρ του Τενεσσί. Έχει ύψος 1.98μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Αποφοίτησε από το κολλέγιο του Northeastern. Έχει αγωνιστεί, παλαιότερα, στη Ζαντάρ (Κροατία), Καρσίγιακα (Τουρκία) και Γκαλίλ Γκιλμπόα (Ισραήλ), ενώ πέρυσι έπαιξε στην ομάδα της Σταμπίλ Ταρνομπρέγκ και στο πρωτάθλημα της Πολωνίας με 14 πόντους, 3 ασσίστ και 7 ριμπάουντ μ.ό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…