Κεντρική Διεθνή “Διπλό” πρόβλημα στην Ιταλία

“Διπλό” πρόβλημα στην Ιταλία

hackett melli lawal

hackett-melli-lawal

Η Ιταλία ξεκίνησε προετοιμασία προκειμένου να συμμετάσχει στα προκριματικά για το Ευρωμπάσκετ του 2015 αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι ο οποίος είδε τον Νικολό Μέλι να μπαίνει στα “πιτς” και τον Ντάνιελ Χάκετ να εγκαταλείπει τις προπονήσεις χωρίς λόγο και χωρίς να πάρει άδεια από κανέναν.

Οι δύο παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο πρόκειται να μην δώσουν το “παρών” στα προκριματικά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο Μέλι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος. Από την άλλη το πρόβλημα με τον Χάκετ δείχνει σοβαρότερο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportando.net, ο Αμερικανός, πολιτογραφημένος Ιταλός, γκαρντ αποφάσισε να αφήσει στα “κρύα του λουτρού” την Εθνική ομάδα καθώς με το “έτσι θέλω” αποχώρησε από την προετοιμασία της Ιταλίας. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, η ιταλική ομοσπονδία ερευνά την υπόθεση και επίκειται τιμωρία του Χάκετ.

Η ποινή ενδέχεται να κυμαίνεται από πέντε έως δώδεκα μήνες αποκλεισμό από τις εγχώριες διοργανώσεις, ωστόσο η τιμωρία θα αφορά μόνο στη Serie A και όχι στην Ευρωλίγκα όπου ο Χάκετ θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, όπως υποστηρίζουν ιταλικά ΜΜΕ. Αναμένονται εξελίξεις…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…