Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Διαδικτυακό Σεμινάριο”

“Διαδικτυακό Σεμινάριο”

basketa7

Επειδη η επιμόρφωση και η εκμάθηση για του Έλληνες προπονητές δεν σταματά ποτέ, γι’αυτό και στις 30 Ιουλίου ο ΣΕΠΚ σε συνεργασία με τη ScienceWeb (www.scienceweb.gr) διοργανώνει διαδικτυακό Σεμινάριο. Οι Γιάννης Φατούρος και Θανάσης Χατζηνικολάου θα αναλάβουν να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα.

Το Σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα τελειώσει στις 22:00 και οι Έλληνες προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμα ένα διαδικτυακό Σεμινάριο. Αυτή τη φορά θα αναλύσουν την προπόνηση νεαρών καλαθοσφαιριστών και θα επικεντρωθούν κυρίως στη προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης με βάρη και την πλειομετρική προπόνηση κατά την παιδική και εφηβική ηλικία.

Μέσα από τις ομιλίες των Γιάννη Φατούρου (Αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης του τμήματος Επιστήμης της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και Θανάση Χατζηνικολάου (Λέκτορας Προπονητικής – Τ.Ε.Φ.Α.Α. Πανεπιστημίου ΔΠΘ στην Κομοτηνή) θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

Ποιες οι ιδιαιτερότητες της προπόνησης στα στάδια ανάπτυξης;
-Είναι ασφαλής και αποτελεσματική η προπόνηση με βάρη στην παιδική και εφηβική ηλικία;
-Είναι ασφαλής και αποτελεσματική η πλειομετρική προπόνηση στην παιδική και εφηβική ηλικία;
-Ποιες οι μέθοδοι προπόνησης και ο σχεδιασμός της προπόνησης στην προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης στην παιδική και εφηβική ηλικία;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Ο Γιώργος Βόβορας στο επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΠΚ

Τα διαδικτυακά σεμινάρια του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συνεχίζονται με …