Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δεύτερη ευκαιρία

Δεύτερη ευκαιρία

papantoniou kolossos

papantoniou-kolossos

Ήταν η περίοδος 2009-’10, όταν ο Νώντας Παπαντωνίου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ. Καλά καλά δεν ήταν 20 ετών (γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1990), όταν δοκίμασε να απογαλακτιστεί από το Μαρούσι. Τώρα, έχοντας περάσει από Ηλυσιακό, Περιστέρι και Κολοσσό, με πολλά περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, είναι έτοιμος να αρπάξει τη δεύτερη ευκαιρία του, να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή στην ΑΕΚ.

Βεβαίως, αν δεν ολοκληρωθεί το θέμα προπονητή στην “Ένωση” δύσκολα θα προχωρήσουν μεταγραφικά θέματα, όμως ο Νώντας Παπαντωνίου μοιάζει να είναι ένας από τους πρώτους στόχους των ανθρώπων που σχεδιάζουν τον νέο… “δικέφαλο“. Κι ο ίδιος ο νεαρός πόιντ γκαρντ βλέπει την ΑΕΚ ως την καλύτερη των επιλογών, προκειμένου για τη συνέχεια της καριέρας του.

Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς, αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του. Προέχει η τελική διαμόρφωση του ηγετικού σχήματος, η πρόσληψη προπονητή (και στελεχών), και μετά θα ξεκινήσει η μεταγραφική δραστηριότητα, με τον Νώντα να είναι πολύ ψηλά στη σχετική λίστα, των υπό απόκτηση παικτών.

Έτσι κι αλλιώς είναι ένας εκ των καλύτερων πόιντ γκαρντ, που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…