Κεντρική Ελευσίνα Για πάντα εδώ!

Για πάντα εδώ!

bouras skara filippou

bouras-skara-filippou

Σχέση πάθους και αγάπης
Γιώργος Σκαραφίγκας και Πανελευσινιακός θα συνεχίσουν μαζί για ακόμα δύο χρόνια, καθώς ο έμπειρος τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της καρδιάς του, υπογράφοντας  το νέο του συμβόλαιο παρουσία του εκπροσώπου του Δημήτρη Μπούρα και του προέδρου Γιάννη Φιλίππου.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν λίγο πολύ δεδομένη, καθώς ο Γιώργος Σκαραφίγκας αποτελεί κομμάτι της ζωντανής ιστορίας των “σταχυοφόρων“. Αποτελεί τον άνθρωπο που με τη σκληρή δουλειά του οδήγησε τον Πανελευσινιακό από τα αλώνια της Γ’ Εθνικής στα σαλόνια της Α1.

Τα τελευταία δύο χρόνια μάλιστα έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ισάριθμες παραμονές, πράγμα που, όπως φάνηκε, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας πλέον καλείται να διαχειριστεί ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, το οποίο είναι ικανό με τις οδηγίες του να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, διεκδικώντας την είσοδο στην οκτάδα.

Η παραμονή του Σκαραφιγκά σε συνδυασμό με την απόκτηση παικτών όπως οι Ιωαννού, Αθανασούλας και Δορκοφίκης μαρτυρούν άλλωστε τη διάθεση των ανθρώπων του Πανελευσιανικού να δημιουργήσουν κάτι πολύ καλό εν όψει της νέας σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…