Κεντρική Διεθνή Αποχαιρέτησε ο Τζέιμς

Αποχαιρέτησε ο Τζέιμς

shawn james dunk

shawn-james-dunk

Παρελθόν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αποτελεί και επίσημα ο Σον Τζέιμς ο οποίος δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του Γκάι Γκούντες για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και αναμένεται να αναζητήσει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Ο Αμερικανός σέντερ δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το 2017 ωστόσο το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε πέρσι έβαλε πρόωρο τέλος στη θητεία του στην “ομάδα του λαού”. Η αβεβαιότητα που υπήρχε ως προς την αγωνιστική του κατάσταση έφερε το “διαζύγιο”, κάτι που ήταν γνωστό εδώ και καιρό, όπως γράψαμε στο κείμενο με τίτλο (“Αδειάζει η “κλεψύδρα” για Τζέιμς“).

Παράλληλα ο Τζέιμς που φορούσε τη φανέλα της Μακάμπι από το 2011 φρόντισε μέσω facebook να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της ομάδας: “Η Μακάμπι ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Η ομάδα αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους και καταλαβαίνω ότι αυτή είναι η φύση της δουλειάς. Θα ήθελα να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους οπαδούς της Μακάμπι“, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Σίγουρα με πονάει που τους αφήνω. Η Μακάμπι, οι οπαδοί της και το Ισραήλ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου”, έγραψε μεταξύ άλλων ο 31χρονος άσος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Πλέον, σειρά παίρνει η επόμενη μέρα για τον Τζέιμς ο οποίος οδεύει προς Μιλάνο καθώς η Αρμάνι ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του. Αναμένονται εξελίξεις…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…