Κεντρική Α1 Άρης Γεγονός η ARIS B.C. Mastercard

Γεγονός η ARIS B.C. Mastercard

arvanitis

Μια πρωτοποριακή “εργασία” προχώρησαν και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία η ΚΑΕ Άρης και η Τράπεζα Πειραιώς για την οποία εξέδωσαν ανακοίνωση την Πέμπτη (24/7). Θα δημιουργήσουν την πιστωτική κάρτα “ARIS B.C. Mastercard”, η οποία θα είναι διαθέσιμη στους φίλους του Άρη από τις αρχές του προσεχούς Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ και η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνουν την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου της δημιουργίας της πιστωτικής κάρτας ARIS B.C. MasterCard, η οποία θα είναι διαθέσιμη στους φιλάθλους της οικογένειας του ΑΡΗ από τις αρχές του προσεχούς Σεπτεμβρίου. Με την κάρτα, ωφελημένοι θα είναι οι κάτοχοι φίλοι του ΑΡΗ που θα απολαμβάνουν πολλά προνόμια και δώρα.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά την Τράπεζα Πειραιώς και τον κ. Χριστόδουλο Αντωνιάδη, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο για τη συμβολή του στην προσπάθεια αυτή, από την αρχή έως και την ολοκλήρωση της.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Λευτέρης Αρβανίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή κατάληξη αυτής της πρωτοπόρου εργασίας και την αισιοδοξία του ότι η ARIS B.C. MasterCard θα αγκαλιαστεί από όλους τους φιλάθλους αποφέροντας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην ομάδα του ΑΡΗ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ευχήθηκε στον Φλιώνη ο Άρης (pic)

Ο Δημήτρης Φλιώνης έχει τα γενέθλια του σήμερα και ο Άρης δεν τον ξέχασε. Η ομάδα της Θεσσ…