“Έφυγε το άγχος”

maragkos-kriti14

Ηράκλειο, αποστολή
trigas-alex1Η πίστη για καλύτερη συνέχεια υπάρχει στους κόλπους της Εθνικής ομάδας των Νέων Ανδρών. Το υποστήριξε και ο Πάρης Μαραγκός. Ο νεαρός σέντερ μίλησε για τα παιχνίδια της β’ φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τονίζοντας πως κάποιες μικρές αλλαγές στην τακτική και λίγη… τύχη μπορούν να φέρουν τη “γαλανόλευκη” σε καλύτερη θέση.

“Μπορούμε να περιμένουμε το καλύτερο. Λύθηκαν τα πόδια μας. Έφυγε το άγχος που είχαμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Περιμένουμε να μπούμε με συγκέντρωση, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα αμυντικά και επιθετικά. Πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά“, δήλωσε αρχικά ενώ συνέχισε αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τη Σερβία: “Θα μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι όντας έτοιμοι να το κερδίσουμε”.

Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει; “Αγωνιστικά το κλειδί θα ήταν να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα, γιατί στην επίθεση έχουμε σωστές επιλογές. Λίγη περισσότερη τύχη χρειάζεται, να μπουν κάποια σουτ. Αν είχαμε αυτό με το μέρος μας θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει νίκες που θα μας είχαν φέρει στην πρώτη θέση του ομίλου πιστεύω”.

Μιλώντας για τον κόσμο, είπε: “Θα ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πάντα μας δίνει περισσότερη δύναμη και κίνητρο“.

Ενώ κατέληξε αναφερόμενος στο τι δημιούργησε τόσο άγχος στα παιχνίδια της α’ φάσης: “Δεν ξέρω. Ίσως φταίει το γεγονός πως παίζουμε εντός έδρας. Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε ένα Πανευρωπαϊκό στη χώρα μας. Πραγματικά δεν ξέρω τι συνέβη. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχει αυτό το άγχος και θα μπορέσουμε να παίξουμε πιο ελεύθερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
 • Η ολοκλήρωση

  “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
 • Η σωστή επικοινωνία

  “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
 • Το δέσιμο

  “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
 • “Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

  Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …
 • Πεντάδα από χρυσάφι

  Ηράκλειο, αποστολή Η αυλαία του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης έπεσε χθες το βράδυ…
 • Τώρα ξεκίνησαν οι Τούρκοι

  Ηράκλειο, αποστολή Αποστολή εξετελέσθη για την Τουρκία! Αυτό που βροντοφώναζαν όλα τα μέλη…
Περισσότερα σε Κρήτη '14

Δειτε επισης

“Ευχαριστώ” απο ΕΟΚ

Λίγες μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην Κρήτη και η Ελληνική …