Ένα συν ένα

mantzaris malaga euroleague

mantzaris-malaga-euroleague

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν ήταν ο παίκτης που έλειπε από το ρόστερ του Ολυμπιακού. Η παρουσία του θα προσδώσει πολλά στοιχεία στους “ερυθρόλευκους” και θα φέρει κι ένα… δώρο: Τον Βαγγέλη Μάντζαρη! Κι αν νομίζετε ότι δεν έχει σχέση η απόκτηση του Αμερικανού, με την πορεία του Έλληνα πόιντ γκαρντ, ξανά αναλύστε το…

Από τη στιγμή που η ομάδα του μεγάλου λιμανιού απέκτησε τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, οι θέσεις στην περιφέρεια “κλείδωσαν“. Αν έρχονταν ένας παίκτης, τύπου Ντιλέινι, θα ήταν σαφέστατο και άμεσο μήνυμα ότι διοίκηση και προπονητής δεν υπολογίζουν τον Μάντζαρη, ο χρόνος και ο ρόλος του οποίου θα περιορίζονταν δραματικά.

Η παρουσία του Ντάρντεν σημαίνει το ακριβώς αντίθετο, αφού και χώρος στην πεντάδα μένει για τον Έλληνα διεθνή, αλλά και θα τον βοηθήσει να αναδείξει τα θετικά του στοιχεία. Γιατί, αν αναζητήσει κανείς το βιογραφικό του Βαγγέλη, θα σταθεί στην εξαιρετική άμυνα που παίζει (ειδικά στο δύο εναντίον δύο).

Με τον Λαφαγιέτ και τον Ντάρντεν δίπλα του, αλλά και την “αεροπορία” που ενισχύθηκε με τον Χάντερ, ο Μάντζαρης μπορεί να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα, να μετατρέψει την ικανότητά του σε… σημείο αναφοράς, με ό,τι θετικό αυτό συνεπάγεται.

Η απόκτηση τού Ντάρντεν σηματοδοτεί όχι μόνο την παραμονή (δεδομένη, αφού υπάρχει συμβόλαιο) και τον ενεργό ρόλο του Μάντζαρη, αλλά ενδεχομένως και μια πολύ καλή βάση για να συζητήσουν την… κοινή επόμενη μέρα. Γιατί, αν μη τι άλλο, ο Ολυμπιακός με τη συγκεκριμένη κίνηση έδειξε πως υπολογίζει τον Βαγγέλη, ο οποίος ουδέποτε υπήρξε αχάριστος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…