Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να έχει μέλλον”

“Να έχει μέλλον”

markopoulos paok1

markopoulos-paok1

Χαρούμενος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος, έπειτα από την μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ, να τερματίσει στην τρίτη θέση. Παράλληλα ο προπονητής των “ασπρόμαυρων” ευχαρίστησε, όλους όσους συνεργάστηκε, ενώ εξέφρασε την επιθυμία, ο ΠΑΟΚ να έχει μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

Ο Πανιώνιος είναι μια σκληρή ομάδα. Αλλαξε τελείως το επιθετικό στυλ παιχνιδιού στα τελευταία δύο ματς και αυτό μας δημιούργησε προβλήματα. Ο Πανιώνιος και εμείς είχαμε ματς στην Ευρώπη. Η Ευρώπη φέρνει κούραση αλλά εμείς τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο, μακάρι να υπήρχαν παλιές χρονιές που ο κόσμος περίμενε έξω από το γήπεδο.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, η χρονιά ήταν δύσκολη γιατί είχαμε νέους παίκτες αλλά τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και ήμασταν μια οικογένεια και ευχαριστώ γι’ αυτό τον Χαραλαμπίδη. Ευχαριστώ όλους στην διοίκηση, όλο το σταφ και τους συνεργάτες μου. Αυτοί μου έλεγαν τι έπρεπε να κάνω. Ευχαριστώ τον γιο μου. Τον έπερνα τηλέφωνο 3 και 4 το βράδυ για να μιλήσουμε. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να έχει μέλλον και να πετύχει όλους τους στόχους”.

Για το αν έπιασε ταβάνι ο ΠΑΟΚ: “Παλεύουμε όλοι για την τρίτη θέση έτσι όπως είναι τα πράγματα. Για το μέλλον μου είναι νωρίς. Είναι επιτυχία το πώς δημιουργήθηκε αυτό το ρόστερ”.

Για το αν νιώθει κουρασμένος: “Θα δείξει ο χρόνος, πολλές φορές στο γήπεδο αν σε στεναχωρεί κάτι λές ‘γιατί δεν πάω στο σπίτι μου;’. Αλλά μετά έρχεται ένα άλλο παιχνίδι που πάει καλά και λες ‘αξίζει να είσαι εδώ’. Εχω ζήσει πολλά στον ΠΑΟΚ πέντε χρόνια και θα ήθελα να ήμουν στον ΠΑΟΚ που είχε παλαιότερα πολύ μεγάλους στόχους”.

Για την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του: “Ευχαριστώ τον κόσμο γιατί έχουμε καλή σχέση”.

Για την σεζόν: “Βγάλαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα θέλαμε μια ενίσχυση στη ρακέτα. Στόχος μας ήταν να βγούμε στην τετράδα. Το πετύχαμε και είπα στους παίκτες μου μετά τα ματς με την Κηφισιά πως δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Τους ευχαριστώ πολύ”.

Από πλευράς των παικτών του ΠΑΟΚ, μίλησε ο ΜVP του σημερινού αγώνα, Κώστας Χαραλαμπίδης :

“Ο Πανιώνιος είχε μια αγωνιστική συνέπεια και έκανε μια σπουδαία χρονιά. Εγώ και τα παιδιά καταφέραμε το μέγιστο που μπορούσαμε και η ομάδα στήθηκε με χαμηλό μπάτζετ. Φτάσαμε στο ταβάνι και και ως αρχηγός είμαι περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας. Κάποια στιγμή είπα πως είμαστε ομάδα με κεφαλαία γράμματα και αυτό το πιστεύω”.

Για τον κόσμο: “Παλέψαμε όλο τον χρόνο με κόσμο, με λιγότερο ή καθόλου κόσμου. Επρεπε η προσπάθειά μας να συγκινήσει κάποιους παραπάνω. Σήμερα βοήθησε ο κόσμος και η ομάδα έκανε ό,τι μπορούσε όλη την χρονιά. Είχαμε θέσει ως στόχο την τετράδα από την αρχή της χρονιά. Δεν θέλω να μιλήσω για τον μελλοντικό ΠΑΟΚ. Υπάρχει ένα σταφ που ξέρει να πετυχαίνει και τους ακολουθούμε πιστά”.

Για τι του “μένει” από την χρονιά: “Περάσαμε μια αγωνιστική κρίση και ξεκινήσαμε με ήττα από τον Αρη αλλά ίσως αυτό μας πείσμωσε ακόμη περισσότερο. Κάναμε πράγματα που κάποιοι δεν τα πίστευαν. Σίγουρα είναι σημαντικό πως κερδίσαμε τον Πανιώνιο με ντισαβαντάζ έδρας”.

Για την τρίτη θέση: “Ισως να μην δίνει και τίποτα. Είμαστε όμως αθλητές, προσπαθούμε για το καλύτερο και η χαρά που πήραμε, εμένα μου αρκεί”.

Για τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ: “Εγω ζήσει φοβερές στιγμές στον ΠΑΟΚ γιατί είναι μια οικογένεια. Για μένα προέχει ο ΠΑΟΚ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …