Κεντρική Basket League ΑΕΚ O Φαλέκας προανήγγειλε συνέντευξη!

O Φαλέκας προανήγγειλε συνέντευξη!

falekas-kolokas

Σας το είχαμε γράψει; Ισχύει!…
Από τη Δευτέρα (σήμερα είναι Δευτέρα) κι αφού ούτε το… Άγιο Πνεύμα σώζει την (ξανά) πολύπαθη ΑΕΚ, κατά πως φαίνεται, οι παίκτες λαμβάνουν δράση.

Πριν από λίγο επικοινωνήσαμε με τον αρχηγό της “Βασίλισσας”, Αλέξη Φαλέκα, για να τ0ν ρωτήσουμε αν έχει υπάρξει εξέλιξη με το θέμα των δεδουλευμένων, για τα οποία ο  Κωνσταντίνος Κοτσάτος, είχε δεσμευθεί ότι θα βρει λύση. Ο άσσος της ΑΕΚ είπε κατά λέξη στο eBasket:

Το πρόβλημα είναι γνωστό. Δεν θα ήθελα, όμως, να πω κάτι αυτή την στιγμή. Θα τα πούμε όλα και για όλους την ερχόμενη Τετάρτη (11/6) σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σας ευχαριστώ“.

Προφανές είναι, ότι οι παίκτες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Οι διαθέσεις τους είχαν διαφανεί και προς το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, με την διαδικτυακή παρέμβαση Γιώργου Τσιάκου. Οι παίκτες έκαναν υπομονή επί μακρόν. Υπήρξαν-υπάρχουν σκέψεις για ατομικές ή ομαδικές προσφυγές, αλλά αποτελεί κοινό τόπο, ότι ακόμα δίνουν χρόνο στην διοίκηση. Και σε δύο ημέρες θα ανακοινώσουν ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου τις οριστικές αποφάσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι όλα αυτά συμβαίνουν έξι ημέρες πριν από την ιστορική Γενική Συνέλευση για την σύσταση της νέας ΚΑΕ (και ΠΑΕ) ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Δεν υπάρχει πικρία, ήταν ένα υπέροχο ταξίδι»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ, και με προσωπική του δήλωσ…