Κεντρική Basket League Άρης H επιστροφή του Γκάλη!

H επιστροφή του Γκάλη!

galis new1

galis-new1

Ο Νίκος Γκάλης επιστρέφει ενεργά στην οικογένεια του Άρη!

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ΚΑΕ, ο “Θεός” του ελληνικού μπάσκετ αναλαμβάνει συμβουλευτικό ρόλο στο σύλλογο, συμπράττοντας έτσι στην προσπάθεια της ανασυγκρότησης.

Ο “Γκάνγκστερ” , χαρακτήρισε τον εαυτό του στρατιώτη του Άρη, υπογραμμίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να αναγεννηθεί ο σύλλογος ενώ κάλεσε και τον κόσμο να συνδράμει δυναμικά:

“Σε συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο της Άρης Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη, διαπίστωσα ότι η ομάδα μας περνά δύσκολες ώρες. Μου προτάθηκε να βοηθήσω στην προσπάθεια της αναγέννησής της. Δεν ήταν δυνατόν να μη δεχτώ, γιατί ο Άρης είναι η ομάδα μου. Είναι αυτή, της οποίας τη φανέλα φόρεσα και τίμησα για 12 και πλέον χρόνια. Τώρα, στις δύσκολες στιγμές που περνά, δέχτηκα να επιστρατευτώ σαν απλός στρατιώτης.

Καλώ όλους τους Αρειανούς παράγοντες και φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο. Με υπομονή και δουλειά τα επόμενα χρόνια θα πρέπει και η Κ.Α.Ε. να εξυγιανθεί, αλλά και να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού Άρη”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει με χαρά και υπερηφάνεια την επιστροφή του Νίκου Γκάλη στην ομάδα της καρδιάς του, 22 ολόκληρα χρόνια μετά από την αποχώρησή του από αυτήν. Ο ζωντανός θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ, αποδέχθηκε την πρόταση της Διοίκησης και αναλαμβάνει συμβουλευτικό ρόλο στην Άρης Κ.Α.Ε., προκειμένου να συμμετέχει ως “πρεσβευτής” στην ανασυγκρότηση της ομάδας.

Η συστράτευση του Νίκου Γκάλη και η παρουσία του στα δρώμενα της Άρης  Κ.Α.Ε. μάς γεμίζει όλους με πίστη, δύναμη και αισιοδοξία. Αποτελεί μια πράξη ευθύνης και ευελπιστούμε να εμπνεύσει και να αφυπνίσει τον κόσμο της ομάδας, ώστε να βρεθεί πιο μαζικά και πιο συνειδητά στο πλευρό της Άρης Κ.Α.Ε. Από τον αγώνα επιβίωσης και την επιστροφή του Άρη στην φυσική του θέση, την κορυφή, δεν περισσεύει κανείς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…