Κεντρική Ελλάδα Camp 2ο Διεθνές basketball camp

2ο Διεθνές basketball camp

despotakis

Λίγες μέρες απέμειναν πριν από την έναρξη του δεύτερου διεθνούς Basketball camp for ladies, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη από τις 30 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου.

Οι αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προγράμματα προπόνησης υψηλού επιπέδου, τα οποία θα τα οργανώσουν εκλεκτοί καλεσμένοι όπως ο Μάριος Δεσποτάκης, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, η Έλενα Καπογιάννη και άλλα σπουδαία άτομα του χώρου, ενώ παρούσες θα είναι και σπουδαίες αθλήτριες.

Το δελτίο Τύπου:

“Στην τελική ευθεία είναι οι προετοιμασίες για το 2o ΔΙΕΘΝΕΣ BASKETBALL CAMP FOR LADIES που θα διεξαχθεί και φέτος στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη , 30 Ιουνίου με 4 Ιουλίου . Μετά το άκρως επιτυχημένο περσυνό camp, οι αθλήτριες θα παρακολουθήσουν και αυτή τη χρονιά προγράμματα προπόνησης υψηλού επιπέδου και θα αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες από τους εκλεκτούς καλεσμένους μας.

Στόχος του camp, εκτός των άλλων, είναι η προώθηση του γυναίκειου μπάσκετ και ευχαριστούμε όσους συνεισφέρουν με πολύ αγάπη και ευχαρίστηση, για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η χαρά και η ικανοποίηση στα πρόσωπα όλων των αθλητριών την περσινή χρονιά , ήταν το μεγαλύτερο κέρδος για όλους μας.

Λίγα λόγια για το φετινό πρόγραμμα! Δυνατό προπονητικό team (Δεσποτάκης-Τσεμπέρης-Καλαϊτζά κη-Κότσιφα-Δρακάκη-Αργυρίου-Δελώτη-Χατζηδάκη) Εκλεκτοί καλεσμένοι όπως, ο coach Δικαιουλάκος, η coach Καπογιάννη, o coach Χατζηχρήστος, η διαιτητής Όλγα Φραγκούλη, ο Ορθοπεδικός Μάνος Μπριλάκης, ο Διατροφολόγος Στράτος Μελίτης κ.α. Το παρόν θα δώσουν οι γνωστές αθλήτριες Μπάμπκινα, Σπανού, Κωστάκη, Λύμουρα, Μάλτση, Σταμάτη, Πολιτοπούλου κ.α.

Καλούνται όλες οι αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο camp να είναι στο γήπεδο του Απόλλωνα, την Δευτέρα 30/6 και ώρα 3:45, για να γίνει ο χωρισμός των τμημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945101669 και 6944398846 ή στο site μας www.pbt.gr ή στείλτε μας mail στο marios@despotakis.gr.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Το 1ο Skill Development Basketball Camp στο Μέτσοβο

Μια ομάδα έμπειρων προπονητών, με επικεφαλής τον coach Δημήτρη Γαλάνη, είναι έτοιμοι να σα…