Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Τρεις στον “αέρα”

Τρεις στον “αέρα”

agravanis ethniki

agravanis-ethniki

Αναρωτηθήκαμε αργά χθες το βράδυ (στο άρθρο με τίτλο “Ισχύει για όλους;“) αν η επικείμενη απαγόρευση συμμετοχής των παικτών της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Εθνική ομάδα θα επηρεάσει και τους Νέους Άνδρες, οι οποίοι σήμερα(02/06) ξεκινούν την προετοιμασία τους εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Προφανώς και δεν το κάναμε τυχαία. Επί του πρακτέου μάλιστα φαίνεται πως… υπάρχει θέμα!

Ο Κώστας Μίσσας περιμένει τους Ανδρέα Χριστοδούλου, Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη στην προετοιμασία της “γαλανόλευκης” την προσεχή Παρασκευή (06/06), λόγω των τελικών της Basket League ΟΠΑΠ και της παρουσίας τους στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Αυτό που απασχολεί όμως τους ανθρώπους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι το κατά πόσο οι τρεις “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν το “παρών” στο ΟΑΚΑ σε τέσσερις ημέρες. Πρόδηλο είναι πως η συμμετοχή τους είναι ένα θέμα που απασχολεί σημαντικά.

Οι χθεσινές δηλώσεις των διοικητικών ηγετών της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν αφήνουν ανεπηρέαστη την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών, η οποία δεν γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τριών προαναφερθέντων παικτών. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Είναι σαφές πάντως πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Κι αυτή τη στιγμή στους κόλπους της “γαλανόλευκης” επικρατεί έντονη ανησυχία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…