Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Το μήνυμα του Σλαφτσάκη

Το μήνυμα του Σλαφτσάκη

neoi anamnistiki photo

neoi-anamnistiki-photo

Δεν είναι στις προθέσεις μας να δημοσιεύουμε φωτογραφίες και status που αναρτούν οι άνθρωποι του μπάσκετ σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιες φορές όμως αυτό επιβάλλεται.

Όπως στην περίπτωση του Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος χτυπημένος από την ατυχία και τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στους κοιλιακούς (σ.σ.: ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών) αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Νέων Ανδρών.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του στη “γαλανόλευκη” βγάζοντας μαζί τους αναμνηστική φωτογραφία και ευχόμενος καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν την προσπάθεια για να κάνουν περήφανη την Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στους δύο άλλους άτυχους της προετοιμασίας όσο και στους τρεις “ερυθρόλευκους” που εξακολουθούν να μην παρουσιάζονται στο ΟΑΚΑ.

Ο νεαρός φόργουορντ έγραψε χαρακτηριστικά: “Αρχικά θέλω να ευχηθώ να έχετε πάνω από όλα υγεία, μακάρι να μας κάνετε περήφανους. Καλή συνέχεια να έχετε και καλή επιτυχία.. Έπειτα θέλω να εκφράσω την μεγάλη στεναχώρια μου που δεν μπορώ να βοηθήσω αυτήν την ομάδα στην προσπάθεια της.

Επίσης θέλω να αναφερθώ στα παιδιά που λείπουν: Κωστή Γόντικα, Γιάννη Καραμαλέγκο καλή αποθεραπεία να έχετε. Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Αγραβάνη, Ανδρέα Χριστοδούλου πιστεύω να έχει ένα αίσιο τέλος όλο αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…