Κεντρική NBA Τα “κλειδιά” στον Σνάιντερ
NBA

Τα “κλειδιά” στον Σνάιντερ

quin snyder

quin snyder

Ο Κουίν Σνάιντερ θα είναι ο νέος προπονητής των Τζαζ, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ομάδα της Γιούτα!

Αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά του 47χρονου τεχνικού ως πρώτος προπονητής έχοντας προηγηθεί θέσεις ως βοηθός στους Κλίπερς, τους Λέικερς, τους Σίξερς, τους Χοκς αλλά και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επιπλέον, έχει και αξιοσημείωτη πορεία, ως πρώτος προπονητής, στην D-League αλλά και στο NCAA κυρίως με το Πανεπιστήμιο του Μισούρι.

“Εκ μέρους της οικογένειας Μίλερ, καλωσορίζω τον Κουίν Σνάιντερ ως τον νέο προπονητή των Γιούτα Τζαζ”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Γκρεγκ Μίλερ, και συνέχισε: “Έχει μια εντυπωσιακή “προϋπηρεσία” στο μπάσκετ, που περιλαμβάνει πάνω από μια δεκαετία προπονητικής εμπειρίας γεγονός που θα τον οδηγήσει στο να επιτύχει στους Τζαζ. Ανυπομονούμε για την συνεισφορά του Κουίν τόσο εντός παρκέ όσο και στην κοινότητα”.

Ενώ τα καλύτερα είχε να σημειώσει και ο Πρόεδρος της ομάδας, Ράντι Ρίγμπι:

“Ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, που μας οδήγησε στο να προσλάβουμε τον Κουίν για να είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα σε μια νέα εποχή. Έχει συνεργαστεί με τρομερούς προπονητές και προγράμματα σε όλη του την καριέρα από το Πανεπιστήμιο του Ντιούκ μέχρι τους Ατλάντα Χοκς. Έχουμε λάβει τις καλύτερες συστάσεις από μερικά από τα πιο λαμπρά μπασκετικά μυαλά στο παιχνίδι”.

Ο ίδιος ο Σνάιντερ εξέφρασε, με τη σειρά του, την ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που του δόθηκε και δεσμεύτηκε να ανεβάσει πολλά επίπεδα την ομάδα:

“Η ευκαιρία να γίνω μέλος των Γιούτα Τζαζ αλλά και ταυτόχρονα ενός τόσο σεβαστού οργανισμού με τρομερά λαμπρό μέλλον, είναι τεράστια τιμή. Προσεγγίζω αυτή την ευκαιρία με ευγνωμοσύνη και ταπεινότητα και δεσμεύομαι να κάνω τα πάντα ώστε οι Τζαζ να γίνουν ομάδα-διεκδικήτρια του πρωταθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…