Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τα εισιτήρια της Τετάρτης

Τα εισιτήρια της Τετάρτης

Παναθηναϊκός

pao-oaka-kosmos-telikoi

Ο Παναθηναϊκός έφερε τη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό στα ίσια μετά το μεγάλο χθεσινό διπλό στο ΣΕΦ και πλέον ετοιμάζεται για τον πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (4/6). Από τις 12:00 και μετά θα είναι διαθέσιμα στον κόσμο του “τριφυλλιού” και τα εισιτήρια της πέμπτης αναμέτρησης με τους “ερυθρόλευκους”, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναμφίβολα το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι γεμάτο και το πρώτο sold out στη φετινή σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό είναι προ των πυλών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
“Από το μεσημέρι της Δευτέρας (2/6, 12.00μ.μ.) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του πέμπτου τελικού του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι των «πράσινων» μπορούν να τα προμηθεύονται τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Να σημειώσουμε πως με κάθε πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει αγορά μέχρι δύο εισιτηρίων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…