Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ταξίδι στη Βουλγαρία

Ταξίδι στη Βουλγαρία

velissarakos1

velissarakos1

Στο λεωφορείο με προορισμό τη Βουλγαρία θα μπει σήμερα η Εθνική ομάδα των Νέων Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο τη γειτονική χώρα θέλοντας να τεστάρει τις δυνάμεις της.

Ο Γιώργος Βελισσαράκος επέλεξε τις: Αννα – Νίκη Σταμολάμπρου, Ελευθερία Καλομιτσίνη, Παυλίνα Τσελεμπή, Ραφαέλλα Αγγελίδου, Ελένη Κυρατζή, Κυριακή Εμμανουηλίδου, Νικολίνα Ιωαννίδου, Αγλαϊα Φάρου, Φωτεινή Πριόνα, Μυρτώ Σταμπουλίδου, Βασιλική Τάρλα, Σοφία Γεωργιάδη και Αναστασία Κόνιαλη.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων έχει ως εξής:
Παρασκευή 13 Ιουνίου: (19:00) Βουλγαρία – Ελλάδα
Σάββατο 14 Ιουνίου: (18:00) Βουλγαρία – Ελλάδα
Κυριακή 15 Ιουνίου: (10:30) Βουλγαρία – Ελλάδα

“Γίνεται μεγάλη προσπάθεια”

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την έως τώρα προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ο Γιώργος Βελισσαράκος είπε:

“Συμπληρώσαμε εννέα μέρες προετοιμασίας έχοντας κάποια μικρά προβλήματα λόγω των εξετάσεων που έχουν ορισμένα κορίτσια. Έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και υπάρχει κούραση. Ξέρουμε ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή και κάνουμε τα πάντα για να πάμε κόντρα στις προβλέψεις, που θεωρούν ότι θα είναι δύσκολες οι μέρες για την ομάδα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αφού θα είναι πολύ υψηλό το επίπεδο εκεί.

Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια υπερβάλλουν εαυτούς και δουλεύουν πολύ πάνω από τα όριά τους. Θέλω να πιστεύω ότι θα ανταμειφθεί η δουλειά τους και θα καταφέρουμε κάτι κόντρα στις προβλέψεις. Σαν ξεκίνημα έχουμε κάτι φιλικά με τη Βουλγαρία, θα επιστρέψουμε και στη συνέχεια θα πάμε στη Γαλλία όπου έχουμε ένα τουρνουά με Γαλλία, Ολλανδία και Πολωνία. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βρούμε την ταυτότητά μας και τον τρόπο που θα παίζουμε στο Πανευρωπαϊκό που είναι 3-13 Ιουλίου στο Ούντινε της Ιταλίας“.

Από την πλευρά της, η Ελένη Κυρατζή πρόσθεσε: “Έχουμε κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και σε μεγάλη ένταση εμείς και το προπονητικό τιμ, γιατί ξέρουμε ότι το επίπεδο που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι πολύ υψηλό. Παρόλα αυτά δεν φοβόμαστε, πάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα και για τη χώρα μας. Όλα θα κριθούν στο παρκέ. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε από τα φαβορί, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Ενώ, τέλος η Νικολίνα Ιωαννίδου συμπλήρωσε: “Δουλεύουμε σκληρά και προετοιμαζόμαστε για το Πανευρωπαϊκό. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Βασικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…