Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Σωστές βάσεις”

“Σωστές βάσεις”

basketa9

basketa9

Ο Μαντουλίδης κατέκτησε το 41ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, το οποίο ολοκληρώθηκε χθες (28/06) στη Χαλκίδα, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και έχοντας σε τρελά κέφια τον Βασίλη Χρηστίδη ο οποίος βγήκε MVP και πρώτος σκόρερ του τουρνουά.

Σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται, φυσικά, στον τεχνικό της ομάδας, Κώστα Μπελούλη. Ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στο σάιτ της ΕΟΚ για το “νέκταρ” της επιτυχίας που γεύτηκε επιτέλους και είχε να πει τα καλύτερα για τους αθλητές του:

“Πολλές φορές είχα φτάσει στη πηγή αλλά ποτέ δεν είχα πιει νερά. Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να γευτώ και εγώ τις δάφνες τις επιτυχίας. Ήταν μια ανακούφιση.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά τα παιδιά. Όλη την χρονιά δούλεψαν, πάρα πολύ. Εκτός από καλοί αθλητές είναι εξίσου καλοί χαρακτήρες. Όλοι την σεζόν δεν υπήρξαν προβλήματα συμπεριφοράς”.

Όσον αφορά το turning point της χρονιάς, σημείωσε:

“Μετά την μοναδική μας ήττα εντός έδρας με το ΠΑΟΚ υπήρξε ένας κλονισμός. Η ήττα αυτή λειτούργησε σαν προειδοποιητικό καμπανάκι. Από εκείνη την στιγμή όλη η ομάδα αφυπνίστηκε. Τελικά μας έκανε πολύ καλό εκείνη η ήττα αφού φτάσε στη κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

Σχετικά με τους παίκτες του, τόνισε: “Σίγουρα το αστέρι της ομάδας είναι ο Χρηστίδης. Γύρο του όμως έχει μια πλειάδα από καλούς παίκτες που έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Έτσι χτίσαμε την ομάδα με σωστές βάσεις“, ενώ για το μέλλον τους συμπλήρωσε: “Από την φετινή ομάδα 10 παίκτες θα παίξουν την νέα χρονιά στους εφήβους. Δεν ξέρω ποιους θα κρατήσει η διοίκηση αλλά νομίζω ότι μπορούν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών”.

Τέλος, ο κ. Μπελούλης, ο οποίος αποχαιρετά τον Μαντουλίδη ευχαρίστησε την οικογένεια του και αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον ιδρυτή του σχολείου, Ευάγγελο Μαντουλίδη:

“Θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στον Ευάγγελλο Μαντουλίδη, ιδρυτή του σχολείου, που δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Ελπίζω εκεί ψηλά που είναι να τον κάναμε χαρούμενο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σε πανικό ο Λιόλιος σηκώνει σκόνη…

Ο Λιόλιος σφιχταγκάλιασε τον Βασιλακόπουλο! Έχει λόγο… Είναι σε πανικό, αν όχι σε απόγνωση…