Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Συνεχίζει ως έχει…

Συνεχίζει ως έχει…

missas1

missas1

Η φετινή πρωτοφανής ατυχία που έχει “χτυπήσει” την Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών έχει αλλάξει άρδην τα σχέδια του Κώστα Μίσσα. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που δεν συμμετέχουν στην προετοιμασία οι Ανδρέας Χριστοδούλου, Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης, με αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός να έχει στα χέρια του μόλις δεκατέσσερις (14) παίκτες αυτή τη στιγμή.

Μετά τον τραυματισμό του Διαμαντή Σλαφτσάκη, αυτό που βγήκε στο προσκήνιο (λογικά) ήταν αν ο Κώστας Μίσσας θα καλέσει άλλον παίκτη στη θέση του. Εν προκειμένω όμως φαίνεται πως ο “αρχιτέκτονας” του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα συνεχίσει την προετοιμασία με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Είτε ενσωματωθούν εν τέλει οι τρεις “ερυθρόλευκοι”, είτε όχι (σ.σ.: είναι το πιο πιθανό). Κάτι που σημαίνει πως μέχρι το τέλος του δρόμου θα πορευθεί με όσους έχει στα χέρια του.

Όπως και να έχει πάντως, ο Κώστας Μίσσας αλλιώς σχεδίαζε το φετινό καλοκαίρι και αλλιώς (του) προέκυψαν τα πράγματα. Ήτοι, άλλη ομάδα υπολόγιζε να έχει στα χέρια του και με άλλη δουλεύει.

Όχι ότι αυτό προμηνύει κάτι (αρνητικό) εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης. Ενδεχομένως μάλιστα το γεγονός πως πλέον η “γαλανόλευκη” δεν θα αγωνίζεται έχοντας κολλημένη την ταμπέλα του φαβορί πάνω της να λειτουργήσει ευεργετικά. Οψόμεθα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…