Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Στρατηγική συνεργασία

Στρατηγική συνεργασία

apollonas akadimies

apollonas -akadimies

Τη συνεργασία του με τα “Εκπαιδευτήρια Αναγέννηση” ανακοίνωσε ο Απόλλων Πάτρας. Η αχαϊκή ομάδα, γνωστοποίησε, πως μέσω της συνεργασίας αυτής θα δοθούν έξι υποτροφίες σε αθλητές-τριες που στελεχώνουν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου και κατάγονται από πόλεις εκτός Πάτρας. Αναμφίβολα μια εξαιρετική κίνηση του Απόλλωνα βοηθώντας τους παίκτες του να συνδυάσουν τόσο την άθληση όσο και τη μάθηση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Ο Απόλλων Πάτρας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας του Συλλόγου με τα “Εκπαιδευτήρια Αναγέννηση“. Η συνεργασία προβλέπει την χορήγηση έξι υποτροφιών εκ μέρους των “Εκπαιδευτηρίων Αναγέννηση” σε ισάριθμους μαθητές – αθλητές, οι οποίοι κατάγονται από πόλεις εκτός Πάτρας (Πύργος, Αγρίνιο κ.ά.) και στελεχώνουν τα αγωνιστικά τμήματα του Απόλλωνα.

Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί δημόσια τα “Εκπαιδευτήρια Αναγέννηση” για την χορήγηση των υποτροφιών στους αθλητές μας, και εκφράζει τη βούληση να ενισχύσει περαιτέρω τις προσπάθειες αυτής της αξιόλογης πρωτοβουλίας. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η ανάληψη πρωτοβουλιών, όπως είναι αυτή των “Εκπαιδευτηρίων Αναγέννηση“, που έχουν στόχο να αποκτήσει ένας μαθητής γνώσεις, δεξιότητες, συμπεριφορές και αξίες, παράλληλα με τις αθλητικές υποχρεώσεις του, πρέπει να επικροτούνται και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…