Κεντρική Διεθνή Παρουσιάστηκε ο “Ντούντα”

Παρουσιάστηκε ο “Ντούντα”

ivkovic efes parousiasi

ivkovic-efes-parousiasi

Μπορεί το πρωτάθλημα Τουρκίας να βρίσκεται εν αναμονή της έναρξης των τελικών ωστόσο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι αυτός που κλέβει την παράσταση τις τελευταίες μέρες μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Αναντολού Εφές.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του “Ντούντα” ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα προσπαθήσει να επαναφέρει την τουρκική ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Ο πολύπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην επιθυμία του να δουλέψει με νέα παιδιά ενώ υποσχέθηκε ότι η Εφές θα είναι πολύ ανταγωνιστική:

“Είμαι χαρούμενος εδώ και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την Εφές να πετύχει τους στόχους της. Θα δώσουμε σημασία στα νέα παιδιά. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα αποτελείται από ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες. Η περίοδος προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική για μας. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν. Θα δουλέψουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε μία ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου”, τόνισε μεταξύ άλλων ο “Ντούντα” κατά την παρουσίασή του.

Ο Σέρβος κόουτς θα έχει στο πλευρό του τον Βαγγέλη Αγγέλου ο οποίος και θα του… μάθει τα κατατόπια στην ομάδα. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Αναντολού Εφές, Τουντσάι Οζιλχάν, υποστήριξε: “Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα για την Εφές. Θα έχουμε την χαρά να συνεργαστούμε με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ελπίζω όλα να κυλίσουν όπως τα προγραμματίζουμε. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναλαμβάνει το “χτίσιμο” του ρόστερ της φετινής ομάδας και θέλουμε να εφαρμόσουμε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …