Κεντρική NBA Ο Φίσερ στο τιμόνι των Νικς
NBA

Ο Φίσερ στο τιμόνι των Νικς

derek fisher

derek fisher

O Ντέρεκ Φίσερ είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός των Νικς!

Η ομάδα της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του εκλεκτού του Φιλ Τζάκσον για τον άκρη του πάγκου. Ο Φίσερ είχε αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Τζάκσον στους Λέικερς όταν είχαν σηκώσει μαζί, πέντε πρωταθλήματα. Ο βετεράνος γκαρντ, που φόρεσε εν μια νυκτί το κοστούμι του προπονητή, φαντάζει ο ιδανικός για να οδηγήσει τους Νικς στον ίσιο δρόμο υπό την εποπτεία του Τζάκσον, ο οποίος είχε να πει μόνο τα καλύτερα:

“Η σημερινή μέρα αποτελεί το σημείο αναφοράς για το νέο κεφάλαιο των Νικς καθώς ο Ντέρεκ Φίσερ θα αποτελέσει τον άνθρωπο που θα ηγηθεί αυτής της ομάδας από τη θέση του προπονητή. Η σχέση μας ξεκίνησε πριν 15 χρόνια και με την πάροδο του χρόνου, έχει γίνει ξεκάθαρο στο μυαλό μου πως μπορούμε να συνάψουμε εκ νέου μια άψογη συνεργασία“.

Ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ήταν και ο 39χρονος τεχνικός που μπαίνει δυναμική στον χώρο της προπονητικής.

“Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω την επόμενη φάση της μπασκετικής μου καριέρας και ανυπομονώ να δημιουργήσω μια ομάδα για την οποία οι οπαδοί της θα είναι υπερήφανοι“, ήταν τα πρώτα λόγια του Φίσερ που συνέχισε τονίζοντας: “Είναι τιμή να δουλεύω μαζί με τον Φιλ Τζάκσον, που εκτός από θρύλος είναι και φίλος μου, καθώς μαζί θα προσπαθήσουμε ώστε να φτάσουμε τον υπέρτατο στόχο που δεν είναι άλλος από το να φέρουμε το πρωτάθλημα ξανά στη Νέα Υόρκη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…