Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο Μπόγρης στο στόχαστρο

Ο Μπόγρης στο στόχαστρο

bogris aris panigiriko

bogris-aris-panigiriko

Ήταν ο πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς. Το λένε οι αριθμοί, το “έδειξε” η εικόνα του στο παρκέ, το επικύρωσαν με την ψήφο τους οι δημοσιογράφοι. Ήταν φυσικό να κινήσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, καθώς δεν αγωνίζονταν δα και σε καμία από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν, στην τρίτη ομάδα της τελικής βαθμολογίας (ΠΑΟΚ) έπαιζε…

Ο Γιώργος Μπόγρης βρίσκεται σε συζητήσεις με τους “ερυθρόλευκους” και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν (θετικές) εξελίξεις. Έχοντας αλλάξει ως τώρα ουκ ολίγες ομάδες (στα 25 του έχει προλάβει να αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Παναθηναϊκό, Περιστέρι, Άρη, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ), είναι ένας… παίκτης ρακέτας, που όμως διακρίνεται για την επαφή του με το καλάθι, για την πλαστικότητα στην κίνηση κι όχι για το δυναμικό του παιχνίδι.

Φέτος σε 25 αγώνες είχε 10,72 πόντους, με 57,21% στα δίποντα και 76% στις βολές, είχε 6,8 ριμπάουντ (τα περισσότερα επιθετικά). Η εικόνα του ήταν σαφώς βελτιωμένη (είχε κάνει εξίσου καλή χρονιά και στον Πανιώνιο), δείγμα του ότι ο Γιώργος Μπόγρης -ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο- ωριμάζει αγωνιστικά (άλλωστε οι ψηλοί αργούν να ωριμάσουν).

Στον Ολυμπιακό μετρούν συν έναν Έλληνα παίκτη, ο οποίος μπορεί να έχει ρόλους στο παιχνίδι, να βοηθήσει κυρίως στον επιθετικό τομέα, αλλά και να προσθέσει ένα μεγάλο κορμί (2μ10) στο δυναμικό τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…