Κεντρική NBA Ο Άντονι δίπλα στον Ρόουζ
NBA

Ο Άντονι δίπλα στον Ρόουζ

rose felton

rose-felton

Ο Ντέρικ Ρόουζ ανεβάζει όλο και περισσότερο “στροφές” και δείχνει πως θα είναι απόλυτα έτοιμος μέχρι την έναρξη του νέας αγωνιστικής περιόδου ενώ είναι πιθανό να αγωνιστεί και  στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας  όπως είχε  δηλώσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάικ Σιζέφσκι.

Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ προπονείται σε φουλ ρυθμούς και αγωνίζεται σε καθημερινή βάση σε 5on5 κάτι που εμπνέει μεγάλη αισιοδοξία στους ανθρώπους των Μπουλς. Οι “Τάυροι” θέλουν να επανέλθουν δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και σκοπεύουν να το κάνουν ταράζοντας τα νερά καθώς είναι διατεθειμένοι να κάνουν δικό τους τον Καρμέλο Άντονι!

Η πιθανή έλευση του 30χρονου φοργουορντ στο Σικάγο σε συνδυασμό με τον υγιή Ρόουζ δημιουργούν μια εξαιρετικά ισχυρή ομάδα και ένα από τα πιο “καυτά” δίδυμα στο ΝΒΑ ικανό να οδηγήσει τους “Ταύρους” ξανά στην κορυφή του κόσμου μετά το 1998 και το τέλος εποχής του Τζόρνταν.

Βέβαια η περίπτωση του Καρμέλο μόνο εύκολη δεν είναι καθώς οι μνηστήρες, όπως είναι φυσικό, είναι πάρα πολλοί με τους Νικς να μην έχουν βγει εκτός παιχνιδιού καθώς έχουν τους ανθρώπους (Τζάκσον, Φίσερ) και τα χρήματα για να τον κρατήσουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…