Κεντρική NBA “Νοοτροπία νικητή”
NBA

“Νοοτροπία νικητή”

howard rockets blazers

howard-rockets-blazers

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν αλλά εν συνεχεία ανέβασε την απόδοση του και αποτέλεσε έναν εκ των στυλοβατών των Ρόκετς, μετρώντας 18.3 πόντους, 12.2 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 2.3 ασίστ. Ο θηριώδης σέντερ στο δεύτερο μισό αλλά και στα πλέι οφ θύμισε τον επιβλητικό παίκτη που απολαύσαμε στους Μάτζικ και η νέα χρονιά προμηνύεται ακόμα καλύτερη.

Ο ίδιος μιλώντας σε αμερικανικά μέσα, αναφέρθηκε στη νοοτροπία νικητή που κυριαρχεί στην ομάδα του Χιούστον ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση της έλευσης του Καρμέλο Άντονι στην πόλη του Τέξας:

“Παρατηρώντας τον οργανισμό διαπιστώνω κάθε μέρα πως όλοι έχουμε τις ίδιες βλέψεις. Μιλάω καθημερινά με τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίο προσπαθούν πολύ και ψάχνουν συνεχώς καινούριους τρόπους για να βελτιώσουν την ομάδα. Όλο το σταφ από τους προπονητές μέχρι τους γυμναστές δουλεύουν μαζί μας ώστε να μας κάνουν καλύτερους. Αυτή είναι η προσήλωση όλων“.

Σχετικά με τον Άντονι, υπογράμμισε: ” Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Καρμέλο. Ξέρω ότι αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να επικεντρωθεί στο τι είναι το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του και πιστεύω πως αυτό που ψάχνει είναι να νικάει. Σε ατομικό επίπεδο τα έχει καταφέρει όλα, όπως και εγώ. Έχουμε κατακτήσει μαζί ένα χρυσό μετάλλιο, ο ίδιος είναι ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ αλλά όλα αυτά είναι περισσότερα ατομικά επιτεύγματα.

Επειδή αυτό που αναζητά είναι οι νίκες τότε πιστεύω ότι θα ήταν ιδανικό για αυτόν να έρθει εδώ. Από τον ίδιο εξαρτάται το τι θα κάνει στην καριέρα του αλλά θέλω ανθρώπους με νοοτροπία νικητή στην ομάδα μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…