Νέος συμπαίκτης

apollon team

apollon-team

Ένα νέο ισχυρό συμπαίκτη βρήκε ο Απόλλωνας Πάτρας για την επόμενη χρονιά καθώς ο επιχειρηματίας Χρήστος Ζαφειρόπουλος, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης της καφετέριας “Δασύλλιο“, θα είναι ένας από τους χορηγούς της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

“Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον επιχειρηματία Χρήστο Ζαφειρόπουλο («Δασύλλιο») για την φιλοξενία της εκδήλωσης του νέου χορηγικού προγράμματος και των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του καφέ – εστιατόριο «Δασύλλιο», έναν φιλικό χώρο που αποτελεί το μπαλκόνι της Πάτρας και προσφέρει απαράμιλλη θέα όλης της πόλης μας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πρόσφεραν στους προσκεκλημένους του Απόλλωνα μια από τις ομορφότερες βραδιές του φετινού Καλοκαιριού.

Μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε δεξίωση με γευστικές απολαύσεις που ετοίμασε το προσωπικό του «Δασύλλιο» ειδικά για την εκδήλωση του Απόλλωνα. Η βραδιά εξελίχθηκε σε σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό γεγονός για την Πάτρα, καθώς έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες μέλη του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας να βρεθούν στον ίδιο χώρο και να ανταλλάξουν απόψεις τόσο για το νέο χορηγικό πρόγραμμα του Απόλλωνα, όσο και για το επιχειρείν.

Ο επιχειρηματίας Χρ. Ζαφειρόπουλος ανακοίνωσε στη διοίκηση του Απόλλωνα την απόφαση να γίνει και το «Δασύλλιο» χορηγός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Απόλλων καλωσορίζει τον επιχειρηματία στη μεγάλη «οικογένεια» των χορηγών του και εύχεται να καταστεί εποικοδομητική η συνεργασία και για τις δύο πλευρές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…