Κεντρική NBA “Σφαγή” για Άντονι
NBA

“Σφαγή” για Άντονι

carmelo anthony

carmelo anthony

Ο Καρμέλο Άντονι συγκλίνει προς την απόφαση να αποχαιρετήσει τη Νέα Υόρκη και να αναζητήσει νέα ομάδα, η οποία θα έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Σύμφωνα με το Yahoo sports, ο 30χρονος φόργουορντ δεν πείθεται ούτε από το οικονομικό δέλεαρ των Νικς καθώς προτιμάει να πάει με λιγότερα χρήματα σε κάποια ομάδα που θα μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι Μπουλς και οι Ρόκετς είναι οι δύο ομάδες που μοιάζουν πιο “ζεστές” στην απόκτηση του σούπερ σταρ.

Οι “Ταύροι” θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τον όρο της “αμνηστείας” για να αποδεσμεύσουν τον Κάρλος Μπούζερ και να παραχωρήσουν, παράλληλα, τον Ταζ Γκίμπσον και ακόμα έναν παίκτη ώστε να ελευθερωθεί χώρος στο σάλαρι καπ. Επιπλέον, ο Άντονι τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον τεχνικό της ομάδας, Τομ Θίμποντο, αλλά η κατάσταση του Ντέρικ Ρόουζ είναι αυτή που θα κρίνει, εν πολλοίς, αν οι Μπουλς θα καταφέρουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Για το λόγο αυτό, οι “Ρουκέτες” έχουν το προβάδισμα στην απόκτηση του, συν το γεγονός ότι μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερο συμβόλαιο. Οι Τζέιμς Χάρντεν και Ντουάιτ Χάουαρντ αποτελούν θεμέλιους λίθους για μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, η οποία με την πιθανή έλευση του Καρμέλο μπορεί να “απογειωθεί”. Για να προσφέρει βέβαια το μάξιμουμ συμβόλαιο 90 εκατομμυρίων δολαρίων, τουλάχιστον, η ομάδα του Χιούστον θα χρειαστεί να παραχωρήσει σημαντικούς παίκτες (Μπέβερλι, Πάρσονς, Τζόουνς) εκτός αν ο Άντονι δεχθεί να πάρει λιγότερα από… 20 εκατομμύρια ετήσιο μισθό (και δη 19).

Προμηνύεται “καυτό” το καλοκαίρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…