Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Μανώλη, πες κάτι

Μανώλη, πες κάτι

papamakarios boulatoglou all star

papamakarios-boulatoglou-all-star

Ο κόσμος… καίγεται κι η ηγετική ομάδα του ΠΣΑΚ έχει πάει για… ψάρεμα!
Συγνώμη, για 3Χ3 ήθελα να πω. Την ώρα που οι παίκτες μοιάζουν με πιόνια σε μια σκακιέρα, την οποία άλλοι έστησαν, την ώρα που οι νεαροί διεθνείς γίνονται μπαλάκι ανάμεσα σε ΕΟΚ και Ολυμπιακό, την ώρα που γίνεται ο κακός χαμός σε όλα τα πρωταθλήματα, ο ΠΣΑΚ/ΕΟΚ πέρα βρέχει.

Θυμηθείτε πόσα δημοσιεύματα έχετε διαβάσει σε όλα τα site, για το αν θα πάνε οι διεθνείς του Ολυμπιακού στις Εθνικές. Αλήθεια, δεν είναι θέμα που απασχολεί τον ΠΣΑΚ/ΕΟΚ; Γιατί, εντάξει να μην ασχολείται με το ΙΚΑ των παικτών της Α2 (γράψαμε νωρίτερα), για τις περιόδους των μεταγραφών, αλλά ούτε για την Εθνική;

Δεν θυμόμουν κάποια δήλωση του Μανώλη Παπαμακάριου για τα φλέγοντα και τα έβαλα με τον εαυτό μου, που γερνά και… ξεχνά. Έτσι μπήκα στο siteτου ΠΣΑΚ, να ξεσκονίσω λίγο τη μνήμη μου. Στα τελευταία 30 άρθρα τα 25 αφορούν τα πετυχημένα (ομολογουμένως) 3on3. Τα υπόλοιπα πέντε έχουν να κάνουν με συγχαρητήρια και συλλυπητήρια. ΚΑΝΕΝΑ για τα ζητήματα που καίνε το ελληνικό μπάσκετ.

Ο ΠΣΑΚ/ΕΟΚ έχει μετατραπεί σε μια παρέα διοργάνωσης 3Χ3, σε έναν σύλλογο περιπάτου, σε μια εκδρομική συντροφιά. Κάτι σαν ένα μετακινούμενο κάμπινγκ, κάτι σαν ένα ροζ συννεφάκι μακριά από τα προβλήματα της πόλης.

Μανώλη, πες κάτι. Δεν είπαμε να μπεις στην πρώτη γραμμή, να δοκιμάσεις τα παπούτσια του Λάζαρου, αλλά πες κάτι βρε παιδί μου. Πιο απολιτίκ πρόεδρος δεν πρέπει να υπάρχει στην υφήλιο. Ακόμα και στον σύλλογο υψίφωνων να ήσουν πρόεδρος, θα έβγαζες μια ανακοίνωση που να λέει κάτι.

Ο ΠΣΑΚ/ΕΟΚ δεν είναι ΠΣΑΚ. Είναι Τηλέμαχος (ήτοι μακριά από τη μάχη), είναι μια επιτροπή διοργάνωσης διασκεδαστικών παιχνιδιών για νέους κάθε ηλικίας. Φαντάζομαι πως το όνειρό του Παπαμακάριου και των υπολοίπων του Δ.Σ. δεν ήταν ακριβώς αυτό.

Εκτός κι αν το όνειρο είναι πιο… μακρινό, αν είναι ίδιο με το όνειρο που είδε ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…