Κεντρική Ασίστ Shadow Κορυφαίος ο Λούντζης

Κορυφαίος ο Λούντζης

lountzis ethiniki

lountzis-ethiniki

Η παρουσία του Μιχάλη Λούντζη στη Next Gen του Adidas Eurocamp στο Τρεβίζο δεν ήταν τυχαία. Ο νεαρός πλεϊμέικερ είναι ο καλύτερος 98αρης που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και γι αυτό χαίρει της ανάλογης… προτίμησης από τους ειδικούς ανά την Ευρώπη.

Πέραν όμως των όσων καλών ακούγονται για το ταλέντο του, ο πόιντ γκαρντ του Κρόνου Αγ. Δημητρίου είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει μέρος των ικανοτήτων του στους scouts αφού ήταν ο κορυφαίος μεταξύ των 98αρηδων και 99αρηδων στις αθλητικές μετρήσεις στις οποίες υποβλήθηκαν άπαντες.

Ο 16χρονος παίκτης διέπρεψε σε όλα τα τεστ που (του) έγιναν δείχνοντας πως βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο αθλητικά αφήνοντας πίσω του όλους τους συνομήλικους του από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται άλλωστε για ένα παιδί που την τελευταία διετία δουλεύει με προσωπικό γυμναστή (Κώστας Ντάκουλας), με την εξέλιξή του να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Μπόρεσε έτσι να… μπει για τα καλά στο μάτι των scouts που βρέθηκαν στη γειτονική χώρα αφήνοντας παρακαταθήκη για το μέλλον, μα πάνω απ όλα αναγκάζοντας πολλούς από αυτούς να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους πάνω του εν όψει του φετινού Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων.

lountzis-metriseis-treviso

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…