Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θα βρούμε τους ρόλους μας”

“Θα βρούμε τους ρόλους μας”

lafayette valencia2

lafayette-valencia2

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Όλιβερ Λαφαγιέτ στην επίσημη ιστοσελίδα των “ερυθρολεύκων”. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε μεταξύ άλλων πως ήρθε στην ομάδα για να κερδίσει τίτλους ενώ έπλεξε παράλληλα και το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη.

“H συμφωνία μου με τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Το μεγαλύτερο ως τώρα. Έρχομαι σε μια ομάδα όπου θα συναντήσω σπουδαίους συμπαίκτες κι ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο. Αυτά τα στοιχεία ήταν αρκετά για να πάρω γρήγορα την απόφασή μου.

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα σπουδαίο πρόγραμμα κι αυτό δεν φαίνεται μόνο στις δυο συνεχόμενες κατακτήσεις της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες της κορυφής εδώ και χρόνια κι αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι που τρέχουν αυτή την ομάδα ξέρουν το πώς να το κάνουν”, ανέφερε αρχικά ο Λαφαγιέτ και πρόσθεσε:

“Έρχομαι για να κερδίσω τίτλους, αλλά κυρίως έρχομαι για να κερδίσω την Ευρωλίγκα. Ξέρω ότι αυτό είναι δύσκολο, αλλά αν μια ομάδα ξέρει πώς να το κάνει αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Αντιμετώπισα τον Ολυμπιακό τόσο το 2012 πριν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη όσο και το 2013 πριν το Λονδίνο και ξέρω καλά το πνεύμα αυτής της ομάδας”.

Τέλος το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο υποστήριξε για τον Βασίλη Σπανούλη πως “είναι καλύτερο να τον έχεις στο πλευρό σου παρά απέναντι (γέλια). Είναι ένας μεγάλος παίκτης , ίσως ο σπουδαιότερος στην Ευρώπη κι επειδή αυτός παίρνει πάνω του όλη την πίεση είναι πιο εύκολο το έργο για τους συμπαίκτες του.

Δεν είναι όμως μόνο ο Βασίλης ή εγώ, αλλά είμαστε εμείς και μαζί μ’ όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Θα βρούμε τους ρόλους μας, θα βρούμε τη χημεία μας και θα δουλέψουμε σκληρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…