Κεντρική NBA “Θα βοηθήσω τον Κόμπι”
NBA

“Θα βοηθήσω τον Κόμπι”

young eyes

young-eyes

Στην αγορά των free agent θα προστεθεί από την 1η Ιουλίου ο Νικ Γιάνγνκ καθώς θα κάνει opt out από το συμβόλαιο του με τους Λέικερς. O 29χρονος φόργουορντ θα επιχειρήσει να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα από τα 1.2 εκατομμύρια δολάρια που προβλέπονται από το τωρινό συμβόλαιο του εξαργυρώνοντας την πολύ καλή σεζόν που είχε 17.9 πόντους σουτάροντας με 44%, 2.6 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ.

Προτεραιότητα του ίδιου είναι να επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία και να παραμείνει “Λιμνάνρθωπος” έχοντας αυξημένες απολαβές.

“Πιστεύω ότι αξίζω περισσότερα“, δήλωσε ο Γιανγκ σε τοπική εφημερίδα και συνέχισε: “Αυτό το έχει αναλάβει ο ατζέντης μου. Οι Λέικερς είναι το σπίτι μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί”.

Οι Λέικερς έχουν μόνο τρία συμβόλαια ενεργά για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (Κόμπι, Νας, Σάκρε) και θα χρειαστεί να χτίσουν από την αρχή το ρόστερ ξεκινώντας από το έβδομο Pick που έχουν επερχόμενο Draft. O Γιάνγκ πάντως δηλώνει έτοιμος να αναλάβει οποιονδήποτε ρόλο υπογραμμίζοντας πως μπορεί να συνεχίσει να αποτελεί τον έκτο παίκτης της ομάδας:

“Νομίζω ότι μπορώ να διατηρήσω το ρόλο μου και να βοηθήσω την Κόμπι. Θα είμαι ο Τζαμάλ Κρόφορντ της ομάδας. Οι Κλίπερς έχουν τον “Καλύτερο Έκτο Παίκτη της Χρονιάς” και έναν τέτοιο χρειάζονται και οι Λέικερς“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…