Η προετοιμασία

pao fener omadiki

pao-fener-omadiki

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας εν όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η πρώτη συγκέντρωση των “πρασίνων” θα γίνει στις 21 Αυγούστου ενώ δύο μέρες αργότερα (23/08) η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.

Εν συνεχεία, το “τριφύλλι” θα συμμετάσχει σε τρία φιλικά τουρνουά. Αυτό του Άρη, που γίνεται προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, της Ζαλγκίρις, για τα 70 χρόνια ιστορία της αλλά και στο καθιερωμένο “Gomelsky Cup” που διεξάγει κάθε χρόνο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2014-2015 έχει ως εξής:

Στις 21/8 οι παίκτες του “τριφυλλιού” θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ και ως τις 22/8 θα υποβληθούν στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Στις 23/8 η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου και θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 3/9.

Επίσης, θα συμμετάσχει σε τρία τουρνουά. Συγκεκριμένα, στις 20 και 21/9 θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και θα λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Άρης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Στις 27, 28 και 29/9 θα είναι στο Κάουνας προκειμένου να δώσει το “παρών” στο τουρνουά της Ζαλγκίρις για τον εορτασμό των 70 χρόνων από την ίδρυση της.

Τέλος, στις 4 και 5/10 οι “πράσινοι” θα βρεθούν στη Μόσχα προκειμένου να συμμετάσχουν στο “Gomelsky Cup“, το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η ΤΣΣΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…