Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Επιμένει ο Ολυμπιακός

Επιμένει ο Ολυμπιακός

aggelopouloi oaka 2

aggelopouloi-oaka (2)

Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε από την απάντηση-προειδοποίηση της ΕΟΚ στην προσφορά που έκανε να καλύψει τις ασφαλίσεις των παικτών του.

Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ επανήλθε με νέα ανακοίνωση καλώντας την Ομοσπονδία να αφήσει κατά μέρους τους “μικροεγωισμούς” και επέμεινε στην πρόθεση του να καλύψει το επιπρόσθετο κόστος για την ασφάλιση των διεθνών της ομάδας, με τη μορφή χορηγίας, ώστε να ενισχύσουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Αντιπαρερχόμενοι τη χθεσινή ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ., η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός επαναλαμβάνει την πρόθεσή της να καλύψει, με τη μορφή χορηγίας, το πρόσθετο ασφαλιστικό κόστος για την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη των τριών αθλητών μας που κλήθηκαν στην Εθνική Νέων Ανδρών.

Στο παραπάνω πλαίσιο, καλούμε για ακόμη μία φορά την Ομοσπονδία να αφήσει στην άκρη μικροεγωισμούς και εμμονές και να μας γνωστοποιήσει άμεσα το ακριβές κόστος που απαιτείται για τη σύναψη των εν λόγω επιπρόσθετων ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Κύριοι, έστω και στην ύστατη αυτή στιγμή, οφείλετε να αναθεωρήσετε την μέχρι σήμερα αδιάλλακτη στάση σας και να συνεργαστείτε, επιτέλους, μαζί μας για την ένταξη των αθλητών της ομάδας μας στην Εθνική Νέων Ανδρών“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Διαμαρτυρία προς την ΕΡΤ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με επιστολή προς την ΕΡΤ η ΚΑΕ Ολυμπιακός…