Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ενδιαφέρον για Τζόρτζεβιτς

Ενδιαφέρον για Τζόρτζεβιτς

djordjevic razis

djordjevic-razis

Η νηνεμία που επικρατεί στο στρατόπεδο του Ρεθύμνου αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας είναι φαινομενική. Μπορεί οι Κρητικοί να μην έχουν προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών.

Το eBasket έχει ήδη αναφέρει δύο εξ αυτών τονίζοντας πως η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη έχει στα υπ’ όψιν της τόσο τον Τσέικχ Μποντζ όσο και τον Δημήτρη Χείλαρη.

Πέραν αυτών, όμως, στο “στόχαστρο” της βρίσκεται ακόμη ένας παίκτης που πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία. Για την ακρίβεια “έβγαλε μάτια” καθώς ήταν μεταξύ των κορυφαίων παικτών του φετινού πρωταθλήματος. Πρόκειται για τον Στέφαν Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος σέντερ έκανε σμπαράλια τις αντίπαλες άμυνες καθώς αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας (πίσω μόνο από τον Νίκο Πέττα) με τους 19.9 πόντους που πετύχαινε ανά αγώνα. Σε αυτά προσθέστε ακόμη τα 7.2 ριμπάουντ και τις 1.4 ασίστ που είχε, όπως επίσης τα εξαιρετικά ποσοστά του σε βολές (81%) και δίποντα (60%).

Το γεγονός πως αγωνίστηκε στον ΟΦΗ βοήθησε τους ανθρώπους του Ρεθύμνου να έχουν καλύτερη εικόνα των πεπραγμένων του, με αποτέλεσμα να σκέφτονται σοβαρά να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Οι αριθμοί άλλωστε λένε την αλήθεια στην προκειμένη περίπτωση…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…