Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Απάντηση και νέα πρόταση

Απάντηση και νέα πρόταση

mantzaris olympiakos

mantzaris-olympiakos

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απάντησε με νέα ανακοίνωση στον ίδιο ακριβώς ειρωνικό τόνο ενώ οι “πράσινοι” ανέβασαν την προσφορά τους για τον Βαγγέλη Μάντζαρη στις 400.000 ευρώ.

Σε “μπαράζ” ανακοινώσεων βρίσκονται ξανά οι “αιώνιοι” για τα “μάτια” του Βαγγέλη Μάντζαρη. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός χαρακτήρισε ως ανέκδοτο την απάντηση των “ερυθρόλευκων” αλλά παράλληλα ανέφερε ότι δεν αστειεύεται και αύξησε κατά 100.000 ευρώ την προσφορά στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κινήθηκε σοβαρά, επίσημα και υπεύθυνα σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μας εξέπληξε με δεδομένο ότι θεωρούσαμε πως έχουμε να απευθυνθούμε σε μια σοβαρή εταιρεία. Μετά τη λάθος εκτίμησή μας -αν και θα έπρεπε να την έχουμε κάνει νωρίτερα με τα non paper και τους “κύκλους” που δημοσιεύτηκαν αβασάνιστα- υποσχόμαστε πως θα αντιμετωπίζουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός όπως ακριβώς επιτάσσει το ύφος της ανακοίνωσής της: ως ανέκδοτο!

Τους καταλαβαίνουμε, όμως, καθώς πρέπει να είναι αρεστοί εκεί που λογοδοτούν χρόνια τώρα. Μια σοβαρή εταιρεία θα έδινε σοβαρή απάντηση (θετική ή αρνητική) ή έστω θα ρωτούσε τον αθλητή αν ενδιαφέρεται.

Μια σοβαρή ΚΑΕ, όπως προαναφέραμε, θα τα έκανε αυτά. Προφανώς, με τη σοβαρότητα δεν συναντήθηκε ποτέ η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρά μόνο με την παραλία, όπως φαίνεται κι από το ύφος της ανακοίνωσης. Το ότι χρειάστηκαν δε περίπου 36 ώρες ώστε να αποφασίσουν να βγάλουν μια ανακοίνωση 5-10 λέξεων είναι ενδεικτικό και των ταχύτατων αντανακλαστικών τους. Παρόλα αυτά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανεβάζει την προσφορά της στις 400 χιλιάδες ευρώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…