Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ήθελα και άλλες ευκαιρίες”

“Ήθελα και άλλες ευκαιρίες”

jankovic koupa

jankovic-koupa

Την άποψη του πως θα μπορούσε να πάρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στον φετινό Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, μιλώντας στην εφημερίδα “Πράσινη”. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε παράλληλα πως η κίνηση της ελληνοποίησης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα κάνει καλό στην ομάδα, καθώς θα παίζει πιο ελκυστικό μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάκτηση του νταμπλ: «Ήταν πρωτόγνωρα συναισθήματα για μένα και βέβαια μια δικαίωση για τις προσπάθειες που έκανε η ομάδα. Αυτό το νταμπλ μού δίνει κίνητρο για ακόμη περισσότερη δουλειά. Στόχος είναι να γίνομαι καλύτερος».

Για το χρόνο συμμετοχής του: «Η σεζόν ήταν όπως την είχα φανταστεί από άποψη τίτλων και εμπειριών, αλλά σε προσωπικό επίπεδο ήθελα να προσφέρω κάτι παραπάνω. Να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου. Σίγουρα θα μπορούσα να πάρω κι άλλες ευκαιρίες και γι’ αυτό προσπάθησα, αλλά σημασία έχει η επιτυχία της ομάδας. Πάνω από όλα είναι ο Παναθηναϊκός».

Για την απάντηση στο break του Ολυμπιακού: «Δεν σκέφτηκα πως όλα έχουν τελειώσει, αλλά πως έχουμε ένα βουνό να σκαρφαλώσουμε. Οι προσωπικότητες που έχουμε στην ομάδα, όπως ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης, μας βοήθησαν να πάμε με αυτοπεποίθηση στον τέταρτο τελικό, μαζί με τον κόσμο μας που στάθηκε δίπλα μας».

Για την ελληνοποίηση του ρόστερ: «Είναι μια καλή κίνηση που θα βοηθήσει. Ένας ελληνικός Παναθηναϊκός θα είναι ελκυστικός και για τον κόσμο. Το βασικό είναι να πεθαίνουν οι παίκτες για την ομάδα και αυτό νομίζω πως θα είναι το χαρακτηριστικό μας τη νέα σεζόν».

Για την Εθνική: «Όποιος κι αν είναι στην ομάδα πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή σε αυτή τη διοργάνωση, θα είμαστε σε ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού και πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο στο Μουντομπάσκετ. Να δείξουμε ότι το ελληνικό μπάσκετ και η εθνική ομάδα αξίζει να είναι ψηλά. Είναι πολύ σημαντικό και νομίζω πως όλα τα παιδιά που θα βρεθούν εκεί θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μακάρι να είμαι κι εγώ μαζί με την ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…