Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Το μυαλό στο παρκέ”

“Το μυαλό στο παρκέ”

alvertis-pinakaki

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στον πέμπτο τελικό που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Φραγκισκός Αλβέρτης, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να έχουν το μυαλό στο παρκέ ώστε να φτάσει το “τριφύλλι” στο στόχο του.

“Φτάσαμε στον 5ο τελικό και είναι το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο. Δεν υπάρχει επόμενος αγώνας. Όλοι ξέρουμε στην ομάδα πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα αυτόν και πως πρέπει να μπούμε στο παρκέ. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο παρκέ, στο παιχνίδι για 40 λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”, ήταν τα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού, ενώ από την πλευρά του ο Μάικ Μπράμος υποστήριξε:

“Έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας και είναι ο αγώνας που δίνει τον τίτλο. Είναι 40 λεπτά με καρδιά, πάθος και την ίδια στιγμή με μυαλό και προσήλωση στην τακτική που έχουμε ετοιμάσει και μας έχουν υποδείξει οι προπονητές μας. Όποιος κάνει αυτά που πρέπει για τα 40 λεπτά της αναμέτρησης, θα πάρει και τον τίτλο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί, ξέρουμε ότι θα μας στηρίξει και όπως θέλουμε εμείς την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μας στο παρκέ, θέλουμε και τη δική τους καλύτερη δυνατή εκδοχή στην εξέδρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τα «θέλω» του Λαπροβίτολα

Η εφημερίδα «El Mundo Deportivo» ανέλυσε το σκεπτικό του Νίκολας Λαπροβίτολα για τον επόμε…