Κεντρική Διεθνή Τετέλεσται

Τετέλεσται

siena pagkos

siena-pagkos

Διαλύεται η Σιένα. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Σιένα καθώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει “λύγισαν” το σύλλογο ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα της ερχόμενης σεζόν αλλά δεν θα δώσει το “παρών” ούτε στη Serie A.

Αντίθετα η Σιένα θα ξεκινήσει από την τέταρτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος την προσπάθειά της να επιστρέψει στην κορυφή. Η ιστοσελίδα sportando.net αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός. Μάλιστα ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του συλλόγου, Εγκίντιο Μπιάνκι επιβεβαίωσε την είδηση και επισήμανε ότι η ομάδα θα “ξαναχτιστεί” από την αρχή με νέο μάνατζμεντ.

Η πτώχευση της τράπεζας Μοντεπάσκι ήταν η αρχή του τέλος για τη Σιένα ενώ θυμίζουμε ότι ο Φερντινάντο Μινούτσι συνελήφθη για φοροδιαφυγή και φορολογικές απάτες. Η Σιένα δεν γινόταν να μείνει ανεπηρέαστη, τα χρέη διαλύουν την εταιρεία και παρά την προσπάθεια των ανθρώπων που έμειναν πίσω, του χρόνου η Σιένα δεν θα βρίσκεται στο κέντρο των μπασκετικών εξελίξεων.

Ο Εγκίντιο Μπιάνκι επισήμανε ότι επεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια να σωθεί η εταιρεία, κάτι που εντέλει δεν συνέβη οπότε ο υποβιβασμός της στην τέταρτη κατηγορία ήταν αναπόφευκτος. Αυτό που αναμένεται πλέον είναι το δικαστήριο να επικυρώσει την πτώχευση της Σιένα η οποία θα αφήσει την τελευταία “γεύση” με την παρουσία της στους τελικούς της φετινής Serie A.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…