Κεντρική Απόλλων Π. Τελετή λήξης ακαδημιών

Τελετή λήξης ακαδημιών

apollonas -akadimies

Την Κυριακή 22 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Απόλλωνα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ακαδημιών τόσου του βόλεϋ όσο και του μπάσκετ διασκέδασαν με τη ψυχή τους αλλά και αγωνίστηκαν καθώς προηγουμένως ολοκληρώθηκαν τα εσωτερικά τουρνουά μπάσκετ της ακαδημίας ενώ απονεμήθηκαν και αναμνηστικά διπλώματα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είχαν επιμεληθεί η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Ευ. Νιάρου και ο επικεφαλής προπονητής της Ακαδημίας μπάσκετ Γ. Τσιγκιρδίνης, ενώ για το βόλεϊ η επιμέλεια ήταν του Τεχνικού Διευθυντή Βόλεϊ Γ. Χριστόπουλου.

Αρχικά ο πρόεδρος της Απολλωνιάδας, Γιώργος Μιχαλόπουλος, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και εν συνεχεία η κ. Νιάρου έκανε τον απολογισμό της χρονιάς για τις Ακαδημίες σε μπάσκετ και βόλεϊ. “Την αγωνιστική χρονιά που φεύγει, είδαμε τα παιδιά μας να αθλούνται, να χαίρονται να γελούν και να δακρύζουν, κυρίως όμως σε μία εποχή που απομονώνει όλο και πιο πολύ τους ανθρώπους, τα είδαμε να συμμετέχουν. Μας έκαναν να χαμογελάσουμε, να συγκινηθούμε, να ονειρευτούμε μα πάνω απ’ όλα να τα χειροκροτήσουμε…”.

Τους παρευρισκομένους περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη στο τέλος, καθώς διεξήχθη ένα μεγάλο πάρτι με ζωντανή μουσική από το Πατρινό σχήμα “Just The Three of Us”, ενώ παιδιά, γονείς και προπονητές ακολούθησαν τα βήματα του χορευτικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών με την καθοδήγηση του Γρηγόρη Μικρώνη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…