Κεντρική NBA Τα “καρύδια” της Big-Three
NBA

Τα “καρύδια” της Big-Three

bosh lebron wade

bosh-lebron-wade

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για τους Μαϊάμι Χιτ. Ήταν γνωστό εκ προοιμίου και έγινε δεδομένο από τη στιγμή που η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή και να κάνει το three peat.

Οι φιναλίστ των τελικών έχουν μπροστά τους μία περίοδο μίνι κρίσης, η οποία πάντως μπορεί να λάβει επικές διαστάσεις αν οι ΛεΜπρον Τζέιμς, Κρις Μπος και Ντουέιν Ουέιντ αποφασίσουν να κάνουν χρήση του ειδικού όρου που υπάρχει στα συμβόλαιά τους και να μείνουν ελεύθεροι.

Πρόδηλο είναι πως μία τέτοια κίνηση θα προκαλούσε αλυσιδωτές εξελίξεις. Από τη μία, το Μαϊάμι θα έχανε τους αγωνιστικού του πυλώνες εν όψει της νέας χρονιάς, από την άλλη το supporting cast ενδεχομένως να έλεγε “αντίο” λόγω της χαμηλής δυναμικότητας της ομάδας.

Πρέπει να μείνετε ενωμένοι, αν έχετε τα καρύδια. Δεν βρίσκετε την πρώτη πόρτα μπροστά σας και αρχίζετε να τρέχετε, αν σας δοθεί αυτή η δυνατότητα. Είναι μία προσπάθεια τεσσάρων χρόνων, όπου κατακτήσαμε δύο πρωταθλήματα. Πρέπει να φτιάξουμε κάποια πραγματάκια, όχι όλη την ομάδα”, ήταν τα όσα χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πατ Ράιλι στους παίκτες του Μαϊάμι.

Προφανώς θέλοντας να στείλει μήνυμα παραμονής σε όλους. Ή τουλάχιστον σε αυτούς που αποδεδειγμένα μπορούν να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο του ΝΒΑ. Για τους άλλους, έχει ο Θεός…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…